Beoordelingen van Pasoek Amsterdam

Recente recensies

4.0
Renzo
11 juli 2024
Patrick
7 juli 2024

Eten was prima, smaakte goed, maar wel duurder.

Chris
3 juli 2024

Authentic Thai recipes, delicious food! Staff is always friendly and helpful . Their food is a small trip to Thailand ⭐️🥘

Marco Gerla
3 juli 2024

Bezorging was 23 minuten vroeger dan gevraagd.

Samantha
2 juli 2024

Enige tijd geleden is het recept aangepast van de Kai Pad Kra Pau en sindsdien een teleurstelling. Het gerecht bestaat tegenwoord voor 70% uit bamboe scheuten wat de smaak overheerst. Het formaat van de viskoekjes zijn ook gekrompen. Jammer terwijl dat wel een van onze favoriete restaurants was.

Niki
2 juli 2024

Helaas was onze bestelling niet meer warm en de bezorging 1 uur en 10 min na bestelling. De viskoekjes waren bijna koud en zagen eruit alsof ze te lang waren opgewarmd. Helaas niet zo’n fijne ervaring dit keer.

Roxanne
28 juni 2024

Lekker thais in Noord

Fleur
21 juni 2024

Heerlijk gegeten!

Frederic
10 juni 2024

Vers, goede porties, authentiek Thais eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ME
9 juni 2024

Helaas was de eten deze keer super slecht, het smaakte naar eten van dagen geleden. Heel erg triest want mijn eerste ervaring was best Nice! Te duur voor eten die niet lekker smaakt en ziet eruit als oude eten. Heel erg jammer dit. Ik durf niet meer hier eten te kopen.

Robert
4 juni 2024
Van der Waa
2 juni 2024

De pindasaus van de kipsate was niet echt smaakvol en flauw

Ans Six
1 juni 2024

Heerlijk eten, precies op tijd afgeleverd!!! Groot compliment.

Luc
31 mei 2024

Eten was heerlijk. Bezorging wat later dan gepland maar prima! Thanks for the good food :)

Koos de Boer
29 mei 2024

Weer kwam de bezorger 40 (!) minuten later dan gevraagd en toegezegd. Dat is de zoveelste keer. Klagen helpt niet. Altijd is het excuus: drukte. Waarom dan niet even een belletje of een appje. Dat heb ik verschillende malen gevraagd. Het is m.i., de organisatie. Wat als je na het eten een vervolgafspraak hebt gepland? Voorlopig voor mij geen Pasoek The delivery person was 40 (!) minutes later than requested and promised again. This is the umpteenth time. Complaining doesn't help. The excuse is always: busy. Why not just give a call or send a message? I have asked this several times. In my opinion, it's the organization. What if you have a follow-up appointment planned after dinner? For now, no more Pasoek for me.

Erik
28 mei 2024

Kwaliteit prijs verhouding is echt prima. Netjes op zakjes inhoud vermeld, wel zo handig bij grote bestellingen waar vegetarisch bij zit! Bezorging heel netjes en vriendelijk verlopen. Al paar jaar onze favoriete bezorg keuze bij bedrijfstrainingen.

Nico Spekkels
24 mei 2024

We hebben het verkeerde gerecht gehad en bij het 2 e gerecht zaten geen pinda’s. De gerechten waren ook niet goed warm

Ron Pouw
24 mei 2024
Sas
20 mei 2024

Alles was zo vettig en het smaakte niet echt Thais: weinig verfijnd.

Jeen
19 mei 2024

Kom er al jaren en ook vaak bij Pasoek besteld. Kwaliteit is altijd top!

Maud
17 mei 2024

Het eten was zoals altijd weer heerlijk en het werd snel en vriendelijk bezorgd.

De ronde
8 mei 2024

Altijd goed en snel thuis

Mike
4 mei 2024

Erg lekker en super op tijd bezorgd.

alp
1 mei 2024

Snel en goed! Wel erg zoet. Een of twee gerechten erbij met nog wat sterkere geur en smaak van verse kruiden zoals thai basilicum en citroengras zou helemaal top zijn!

Koos de Boer
1 mei 2024

De bezorgers was een half uur later dan de gevraagde en beloofde tijd. En dat was niet de eerste keer. Als de tijd niet gehaald kan worden laat dat dan weten per mail of per telefoon. Ik twijfel of ik nog een volgende keer ga bestellen.

E.Gebben
29 april 2024

👍 Was weer heerlijk. Bezorger was ook netjes op tijd. Zo doorgaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
29 april 2024

One of my favorite Thai restaurants in Amsterdam! Very friendly staff, amazing flavors in their dishes and very sufficient portions . Authentic Thai quality 🌟 🙏

Koos de Boer
17 april 2024
I. Nas
13 april 2024
Geert Filippini
13 april 2024

Geen gebakken mie bij bestelling (rijst ipv gebakken mie)

J.de ronde
11 april 2024

Zoals altijd geweldig lekker,vers en snel gebracht

Max
3 april 2024

Erg lekkere pad thai! Goede portie

Ika
31 maart 2024

Heerlijk authentiek eten en vriendelijk personeel. De pad thai kai is een aanrader!

Ron Pouw
26 maart 2024
E V van Slingerlandt
25 maart 2024
Angelina
22 maart 2024

Heerlijk en snel bezorgd

Judith
20 maart 2024

Overheeeeerlijk! Altijd vers en bijzondere smaken. Complimenten!

Sander
16 maart 2024

Supergoed als altijd. Een Thais pareltje in Noord, dat zijn jullie!

Carla
9 maart 2024

Het eten kwam op tijd en was nog heerlijk warm. Het smaakte lekker.

Wendy
2 maart 2024

Pasoek never misses. My food is always delivered quickly, always hot and super delicious!!! And the portions are always as I expect. Keep up the excellent service. My go to whenever I’m in Amsterdam.

Bep Lodewijk
2 maart 2024
Vera
27 februari 2024

Ik bestel al sinds jaren geregeld vegetarische maaltijden bij Pasoek. Dat zou ik niet doen als het niet zo goed zou zijn.

Laurence
22 februari 2024

Geweldig eten en snel bezorgd. 10/10 would recommend

thijs vorstman
22 februari 2024
E V van Slingerlandt
21 februari 2024

Smakelijk en goed op temperatuur

Steef
21 februari 2024

Zoals altijd weer perfect, de Pad Thai mocht wel met ietsjes minder taugé, maar dat is persoonlijke voorkeur.

Pauline O.
11 februari 2024

Weer heerlijk; zoals altijd!

Annemiek
8 februari 2024

Heerlijk. We kregen vegetarische saté bij de bestelling, als attentie. Die zie ik graag weer terug op de kaart voor de volgende keer!

Peewee
6 februari 2024
IJblij
5 februari 2024
Sanne
3 februari 2024

Echt heerlijk eten! Thaise groene papaya som tam heerlijk klaar gemaakt, net als de curry. Bezorging was nog sneller dan verwacht.

Thijs
27 januari 2024

Vriendelijk. Lekker. Optijd. 5sterre

A
27 januari 2024

Normaal altijd goed Nu de saté erg droog En de vis was ook minder van smaak

Jacques de Roos
17 januari 2024

Het duurde drie kwartier langer dan oorspronkelijk gemaild, maar het was de moeite waard!

Petra Smale
17 januari 2024

Van de 3 gerechten die ik besteld had, waren de viskoekjes & de Nua Met Ma Muang heel smakelijk. Echter de Tom Ka Kai soep vond ik heel flauw. Dat deze vers gemaakt was, kon je goed merken, maar het leek of de soep nog niet helemaal af was. Nu was het warme kokosmelk zonder de fijne citroengras-smaak en vleugje pittigheid van een pepertje en de vissaus. Er zat ook maar 1 blaadje koriander in. Jammer.

Melanie
15 januari 2024

Heerlijk gegeten, zoals altijd. In de garnalensoep mogen de volgende keer alleen wel iets meer dan drie garnaaltjes…

Mirjam
14 januari 2024

Heerlijk, vers en gezond

E V van Slingerlandt
4 januari 2024
Johanna
3 januari 2024
Loran
3 januari 2024
Peter Rutgers
26 december 2023

Was lekker. Op tijd klaar Vriendelijke bediening

Corine
20 december 2023

pad thai was wel heel greasy bezorging perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas
13 december 2023

Voor een avond overwerk heerlijke Rode Curry en Biefsalade besteld. Er is nog wat over voor de lunch van morgen. Zalig!

Anoniem
11 december 2023

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E V van Slingerlandt
29 november 2023
Vera
29 november 2023

Het werd veel eerder bezorgd dan aangekondigd en toch was het eten niet echt heet. Wél heel lekker!

De Nederlandse Academie
22 november 2023

Superlekker, fijn aanbod, ook vegetarisch. Bezorging altijd redelijk snel. Dit is ons favoriete thaise restaurant, ook voor grote bestellingen.

Richard
19 november 2023

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y. Yildiz
19 november 2023

Super lekker gegeten wederom!! Jullie zijn de beste thai in noord naar mijn mening!! Heel erg bedankt, the food was sexy 😆

E V van Slingerlandt
18 november 2023

Prima eten ,en op tijd.

Dorian
17 november 2023

Fijn, zoals besteld! Rekening gehouden met de opmerkingen! Lekker eten.

Cindy Pielstroom
13 november 2023

Ik was op de bestelling aan het wachten, dat ging niet helemaal zoals gepland waarop ik wat onaardig reageerde. Daarom wil ik graag laten weten dat het eten zo ontzettend lekker was, precies zoals in Thailand: heerlijk! Bedankt

Barbara
6 november 2023

Heerlijk zoals altijd. Lekker gekruid

Esther
5 november 2023

Echt heerlijk gegeten en bezorgen 'zo snel mogelijk' was inderdaad zo, met check aan de voordeur of de bezorger bij de juiste persoon heeft aangebeld. Top!

Ronde
28 oktober 2023

Zoals altijd, heerlijk

Claudia Lahaye
26 oktober 2023

Heerlijk pittige curry en stipte levering.

Enrico
25 oktober 2023

Vriendelijk personeel. Pad Thai kip besteld, was prima maar niet bijzonder. €15 voor een middelgrote bak is best aan de prijs.

Steef Bleeker
22 oktober 2023

Ongeëvenaarde paneng curry!

Fleur Bouman
15 oktober 2023

Weer heerlijk gegeten!

Jolanda
15 oktober 2023

Superrrrrr snel was weer heerlijkkkkkk! Hoop alleen dat de mie weer wat dunner wordt in vervolg

Ronde
15 oktober 2023
Raven Kiss
14 oktober 2023
Xteen
9 oktober 2023

Geweldig snel en precies zoals gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erap
8 oktober 2023

Heerlijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
7 oktober 2023

Heerlijk eten, snel geleverd

Els
7 oktober 2023

Heerlijke gerechten, snel klaar, vriendelijk personeel!

NDSMNoord
7 oktober 2023

Heerlijk en snel!

Michael Sajet
6 oktober 2023

Niet van toepassing

Kobus Heeren
5 oktober 2023

Alles goed verzorgd en lekker

Bas Post
4 oktober 2023

Bezorging was op verkeerde adres geleverd in de straat. Gelukkig hebben de betreffende buren dit bij ons afgegeven.

Petra
3 oktober 2023

Het was weer superlekker. Goede service (snel, makkelijk, vriendelijk en lekker).

Evert sitaram
2 oktober 2023

Tja, klinkt misschien overdreven maar het eten is elke keer weer gewoon super lekker en had mijn bestelling was binnen 45 minuten! Ik zou zeggen hou vast dit niveau!

Madeleine
2 oktober 2023

Wij bestellen wekelijks bij Pasoek omdat we het eten heel lekker vinden. Helaas worden er vaak fouten gemaakt bij het verwerken van de bestelling zoals allergie over het hoofd zien, gebakken rijst ipv witte rijst vergeten, een heel gerecht vergeten etc. Na bellen wordt het altijd keurig opgelost maar het is nu al zover dat we bij het uitpakken benieuwd zijn wat er deze keer niet klopt. Dit kan nooit de bedoeling zijn! Samengevat, erg lekker eten maar er gaat vaak iets mis met de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
29 september 2023

Wonderful food. Delicious, extremely careful with packaging and everyone was very gracious. I immensely enjoyed every bite! :-)

Wouter van den Berg
21 september 2023
Willem
19 september 2023

Snelle bezorging en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luciennevanaalst
15 september 2023

Heerlijke Thai, gerecht wat ik had gekozen was top en snel en warm thuisbezorgd.

Tim
13 september 2023

Te laat, matig eten

Hidde
6 september 2023

Beste keuze voor thuisbezorg of afhaal in Amsterdam-Noord. Het eten is elke keer lekker, warm en snel.

Nanda
6 september 2023

Eten is lekker. Deze keer kwam de bestelling erg laat. Ik belde 20 minuten de verwachte bezorgtijd. Toen zeiden ze dat het klaarstond en gebracht zou worden. Het was uiteindelijk 35 minuten later dan verwacht bij ons thuis. Wij hebben geen bericht gekregen vanuit Pasoek dat de bezorging wat langer duurde. Dat vind ik jammer. Uiteindelijk weer lekker gegeten.