Beoordelingen van Pasoek Amsterdam

Recente recensies

4.0
Manon
gisteren

Heerlijk gegeten, veel verse ananas en groenten in de red curry gerechten. Mis misschien nog de typische Thaise aubergine maar smaak is allemaal goed. Snelle bezorging.

Rach
18 oktober 2021

Voortreffelijk

J.A.hulzebos
18 oktober 2021

Bezorging prima op tijd en aardige jongen. Het eten is niet meer zo goed als we gewend zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

mairead
16 oktober 2021
Rodenburg
9 oktober 2021
Rens
8 oktober 2021

Eten was behoorlijk later dan de geschatte levrtijd. Pad Thai Kai was niet smaakvol. Geen aanrader.

Nick
7 oktober 2021

Goed zoals altijd

J.A.hulzebos
7 oktober 2021

Het eten was echt niet lekker deze keer. Totaal geen smaak aan. Heel jammer

Gouke Drent
6 oktober 2021

Goed eten!

Jo
4 oktober 2021

Al jaren constante kwaliteit, als je lekker Thais wilt eten, is Pasoek in Amsterdam Noord de aangewezen plek!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gideon
4 oktober 2021

Eten was prima, bezorger ook vriendelijk. Maar het duurde meer dan anderhalf uur tussen bestellen en bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan-Willem de Man
30 september 2021

Heerlijk. En het was dit keer erg snel.

Dirk
29 september 2021
O
25 september 2021

2.5u op eten gewacht helaas, wel lekker verder

A
22 september 2021
Uyttenhove
21 september 2021

Het eten was weer erg lekker, alleen niet echt warm meer. Het was ook erg jammer dat 1persoon niet mee kon eten ivm allergie voor paprika. Ik had dat wel in de bestelling aangegeven via het vakje "opmerkingen" . Dit was de 2e X dat het vergeten was , hoop de laatste X .

Julika
20 september 2021

Heerlijk eten en netjes en snel bezorgd

Han
19 september 2021
Boon
19 september 2021

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
16 september 2021

Heerlijk gegeten weer! Deze keer de kip cashew en de rode curry met garnalen, fijn ook dat deze meteen eetbaar zijn zonder nog te pellen! Tot de volgende keer!

Sandra
13 september 2021
Josi
12 september 2021

1 gratis kroepoek bij 6 porties eten is wel weinig. 83 euro

Lotte
10 september 2021

Snelle bezorging en altijd heerlijk eten!

Brigitte Hofman
10 september 2021
Fred
9 september 2021

Om 17.15 uur besteld en om 18.59 uur ein-de-lijk eens (lauw) bezorgd. Echt niet fijn.

Jan-Willem Klein
5 september 2021

Het was de eerste keer dat ik bij u bestelde. Ron de fietsenmaker beval u aan en hij had gelijk. Het eten was uitermate smakelijk.

Robin
30 augustus 2021

Lekker en goed gevuld gerecht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wally de jong
29 augustus 2021

Eten was als altijd van prima kwaliteit,alleen was de broccoli wel erg rauw. Bezorging correct op afgesproken tijd.

Linda van Coesant
28 augustus 2021
Marit
27 augustus 2021

Uitstekend! En veel groenten in de rode curry, heerlijk!

Lisa
26 augustus 2021
Freek
25 augustus 2021

Flinke bestelling ivm verjaardag. Op tijd geleverd en veel complimenten over het eten van het bezoek. Niet zuinig gedaan met extra kroepoek waar ik om had gevraagd. Het was weer top! 👍🏻

Louis
25 augustus 2021

Echt heel lekker!

Kitty
25 augustus 2021

Altijd heerlijk!

Thai
22 augustus 2021

Wederom fantastisch lekker, en een goede portie! Aanrader. Lekkerste van Amsterdam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
22 augustus 2021

Eten super goed. Bezorgen super slecht, 2 uur wachten op je eten en als je belt om te vragen hoe lang het nog duurt wordt er niet opgenomen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansje
20 augustus 2021

Was weer heerlijk!

V
19 augustus 2021

Eten was heerlijk. Goeie porties. Lekker warm. Op tijd geleverd.

Koos de B
19 augustus 2021

Den bezorging was 40 minuten later dan gepland

Jan Paul Vaalburg
18 augustus 2021

Heerlijk vers! Thais eten. Eten stond op de afgesproken tijd klaar. Top!

Anna
18 augustus 2021
Josi
18 augustus 2021
Barry
18 augustus 2021

Phad Thai was niet wat ik verwacht had van Thais restaurant, te heftige smaak geen goede balans. Kip cashew was gelukkig wel lekker.

Buddy
15 augustus 2021

Absolute afrader. Ik heb 4 pad thai besteld, waarvan 2 met kip en 2 met tofu. Allereerst moesten we anderhalf uur wachten op de bestelling terwijl er 20 minuten werd gezegd. Vervolgens was het een kleffe bende van rijstnoedels die als een brok aan elkaar hing. De smaak was niet veel beter (lees: walgelijk). Het was qua smaak nog het beste te vergelijken met rijstnoedels die 3 dagen lang in fles goedkope ketchup hadden staan weken. We hebben na een paar happen alle 4 de maaltijden zo rechtstreeks de prullenbak in gegooid. Wat zonde! Direct de laatste keer dat we hier iets halen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
15 augustus 2021

Wederom erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

iza
15 augustus 2021
Hulzebos
9 augustus 2021

Heerlijk zoals altijd en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth
8 augustus 2021

Pasoek maakt heerlijk eten en het is snel klaar. Ik heb nog niet de hele kaart gehad, maar ga me nu richten op het vegetarische.

Claire
6 augustus 2021

Fantastisch lekker gegeten!

Stephan
2 augustus 2021

Het eten was lekker van smaak maar doordat het twee uur duurde voordat het eten er waren de gefrituurde voorgerechten al afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
2 augustus 2021
Dagmar
31 juli 2021

Altijd heerlijk en punctueel

Richard
25 juli 2021

Heel lekker,stelt nooit teleur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leonie
21 juli 2021
Ewoud
21 juli 2021

Heerlijk!

Fleur
20 juli 2021
Irene
19 juli 2021

Keurig op tijd geleverd. Eten was nog heerlijk warm. Keurig verpakt. Kortom prima

Dagmar
18 juli 2021

De kwaliteit was niet zoals we het gewend zijn bij Pasoek. Groenten waren erg gaar, cashewnoten zompig en bij de vis in rode curry zat nauwelijks saus. En het was ook nog een half uur later dan gemeld. Jammer, want we waren altijd fan van Pasoek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
14 juli 2021

Gister eten besteld bij Pasoek, we wilden het graag bezorgd hebben. Pasoek vraagt €1,50 bezorgkosten, helemaal prima. Na de bestelling kregen we een mail waarin stand dat de verwachtte levertijd iets meer dan een uur was. Gebeld met de vraag of zelf ophalen een mogelijkheid was, dit was inderdaad een half uur sneller. Dit hadden we eerder ook zo gedaan, dus fijn. Bij het ophalen informeerde ik deze keer toch eens naar die €1,50 bezorgkosten. Die dienst namen we tenslotte niet meer af. We kregen te horen dat het zelf ophalen onze eigen keuze was, maar omdat we wel voor bezorgen gekozen hadden we die €1,50 toch moesten betalen. Heel vreemd, klantonvriendelijk en onverdedigbaar. Pasoek heeft hier tenslotte verder geen onkosten aan. Eten hebben we laten staan, voor ons de laatste keer hier...

Rach
13 juli 2021

Altijd heerlijk!

Sam
12 juli 2021

Was lekker en stond op de aangegeven tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
10 juli 2021

Het viel tegen. Vroeger lieten we regelmatig be,orgen, maar het was al even geleden. Satesaus was half olie. Rijst en noodles waren veel te gaar. Pad Thai smaakte naar tomatensaus. En de portiegrootte is enorm verkleind, of de prijzen zijn enorm verhoogd. Of allebei. Voor ons de laatste keer geweest.

Liesbeth
10 juli 2021

Was weer erg lekker! En de bestelling was ook op tijd klaar.

Robin
5 juli 2021

Heerlijk, vers, en genoeg!

Mischa Rijnierse
1 juli 2021
J. Bos
30 juni 2021

Andere keren was ik erg enthousiast (al werd de beloofde gratis kroepoek niet altijd meegeleverd en ontbrak in een eerdere bestelling eens de rijst), maar deze keer ben ik dat helaas veel minder. Ik vond de smaken van de gerechten minder uitgesproken en de vis in Plaa Shoe Shee niet erg lekker. Zelfs mijn favoriete gerecht (Keng Kai) vond ik nu weinig bijzonder. Jammer. Ik hoop een volgende keer eventueel weer te bestellen en beloof dan bij een positieve beoordeling ook een positieve recensie achter te laten! De bezorging was vriendelijk (en duurde een kwartier langer dan het beloofde uur).

Marcel
30 juni 2021

Goede kwaliteit en snel geleverd. Hoeveelheid is meer dan genoeg voor 1 persoon.

SdW
27 juni 2021

Hartstikke lekker, alleen we kregen niet wat we besteld hadden 🤔

Frederic Minvielle
27 juni 2021

Lekker en vers, op tijd bezorgd. Goed ingepakt.

Gitte Kleinepier
26 juni 2021

Het eten was erg lekker. Online besteld en betaald. Snelle levering.

J.ronde
26 juni 2021

In opmerkingen. Verzoek geplaatst:.nua. prik Thai. Gerecht. Aub. Zonder groentes. . Geen resultaat. Alles zat er doorheen. Uien broccoli etc. Mijn schoonmoeder lust het dan niet.

Tessa van Dijk
24 juni 2021

De mix van voorgerechtjes gekozen, echter het viskoekje zwom in de satésaus van de saté. Niet heel handig om deze in een bakje te doen samen. De kip cashew en de Tom Kha Kai waren lekker.

Henny Van der Goot
22 juni 2021

Het was prettig om op de website te zien dat het een uur zou duren voordat mijn bestelling kwam, want daar kon ik uit afleiden dat jullie het weer lekker druk hebben in jullie restaurant en dat gun ik jullie, na de moeilijke corona tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arnold
21 juni 2021

Heerlijk eten..kwaliteit producten..echt heerlijk was alles

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sam
21 juni 2021

Het eten werd snel bezorgd, goed verpakt en goed warm. En het was lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijs Vorstman
20 juni 2021
B
19 juni 2021
Richard
13 juni 2021

Lekker gegeten, mocht wel iets pittiger ;). Bezorging was uitstekend! Ik vraag altijd prik nam pla bij mijn bestelling maar op de een of andere manier krijg ik deze nooit erbij. Tenzij ik afhaal.

Rineke
12 juni 2021

Ik vond de soep lekker maar de biefstuk in oestersaus helaas flauwe hap. Niet wat ik gewend ben van Thaise eten.

Tamara
9 juni 2021

Heerlijk als altijd. De mie was anders dan een tijdje terug, zou dat weer terugveranderen. Verder top.

Steensma Brian
7 juni 2021

Eigenlijk is de ervaring als altijd. Vriendelijke en beleefde bezorgen die een goed verpakte heerlijk maal komt brengen. Tot nu toe altijd tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Belinda
2 juni 2021

Super lekker!

Tibor
2 juni 2021

Heerlijk... Zoals altijd!

Hanzo
31 mei 2021

Het eten is heerlijk, de bezorging is vaak (veel) te laat. Dat heb ik al een paar keer gehad en is echt vervelend.

Marc
30 mei 2021

Echt lekker!!! hartelijk bedankt!

Charlotte
29 mei 2021

Prima eten en punctueel bezorging.

Rineke Vonk
25 mei 2021

Heerlijk eten en afgesproken tijd bezorgd. Aanrader.

Koos de Boer
25 mei 2021

zoals altijd heerlijk

Vis N
25 mei 2021

Goed op tijd gebracht, en smakelijk gegeten.

Monique
15 mei 2021

Bezorging prima op tijd. Het smaakte allemaal heerlijk.

Beau
15 mei 2021
Enver
10 mei 2021

Heerlijk vers eten! De bezorging duurt wat lang dus bestel op tijd (min 1 uur vooraf) maar dat komt omdat alles lekker vers is :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
7 mei 2021

altijd goed.

De Boer
5 mei 2021
Marcel
30 april 2021

Erg smakelijk. Vlees mals, groente knapperig en royale porties.

martijn
30 april 2021

Weer heerlijk gegeten en binnen een uur door pasoek zelf bezorgd

Maart
30 april 2021

Was weer zeer lekker en snel bezorgd

Eva
29 april 2021
Tessa
29 april 2021

Lekkere Thaise maaltijd, als voorgerecht de mix van verschillende hapjes, allemaal heel erg goed en lekker! Als hoofdgerecht de Tom Kha Kai en de kip cashew. Ook prima smaken, echter de soep mag iets spannender en bij de kip cashew zouden wat meer groente mogen. Verder zeker voor herhaling vatbaar!

de Boer
27 april 2021
Ben
27 april 2021
Marit
26 april 2021

Gewoon altijd goed!

Henny
19 april 2021

Altijd goede kwaliteit!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tom
18 april 2021

Bezorging kwam ruim half uur later dan gevraagde tijd. Bestelling was 1,5 uur eerder besteld. Eten was goed net als altijd

Malin
16 april 2021

Heeerlijk eten en super snelle bezorging! Ik bestel vaker bij Pasoek :)

Auke
11 april 2021

Weer heerlijk gegeten zoals altijd bezorging op de afgesproken tijd top tot de volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marin
11 april 2021

Heerlijk eten en op tijd gebracht. Echt superrrr

Abi
11 april 2021

Geweldig!

w de jong
5 april 2021

bezorging op de minuut. kwaliteit als gewend van Pasoek.

Jw
5 april 2021

Lekker eten en vlot gebracht

Merel
31 maart 2021

Zeer lekker eten en bijna altijd op tijd. Heel blij mee!

Ilona
28 maart 2021

In één woord gezegd “heerlijk”

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
27 maart 2021

Lekker als altijd. Voor het eerst Pangsit erbij besteld, gaan we vaker doen. Bezorging was een kwartiertje later dan verzocht maar we werden zeer correct even gebeld dat de bestelling onderweg was. Top!

Ingrid
24 maart 2021

De gehakte kip was wat ad zoute kant maar Pasoek heeft absoluut de allerbeste Tom ka Kai! Bezorging: duurde erg lang, da's jammer.

Smit
23 maart 2021
anoniem
19 maart 2021

Anders dan dat we gewend zijn, was het eten smakeloos. Bezorging een half uur later dan gepland.

Sita
16 maart 2021

Heerlijk gegeten en super snel en vriendelijk bezorgd!

Wim
15 maart 2021

Het eten smaakte goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KOOS DE BOER
7 maart 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Jelte
7 maart 2021

Als altijd heel lekker en fijne grote porties!

Rale
6 maart 2021

Pad Thai was kleverig Bezorging bijna 2 uur, geen excuses, niet vriendelijk. Pasoek heeft ook niets laten weten dat het langer duurt. Eten was al lauw

Arnoud
1 maart 2021

Bezorging 25 min na gevraagde tijd die ruim een uur daarvoor was gevraagd. Padthai rook niet OK. Plastic achtig. Vreeme. Hapje genomen en alle signalen op rood. Andere gerecht was prima. Gebeld met klacht over de (voorheen altijd prima) Padthai. Kreeg de helaas klassieke reactie dat het niet aan hun lag. Apart hoe sommige restauranthouders met klanttevredenheid en klantentrouw omgaan. Wat kost het om een een klant een nieuw gerechten aan te bieden (paar €) Wat levert het op voor de toekomst (klant blijft bestellen). Mijn voorgevoel was overigens niet voor niets. Die ene hap heeft me 🤢 opgeleverd en een slechte nacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
28 februari 2021

Heerlijke gerechten! De kipsaté is te gek lekker, je proeft echte kokosmelk in de pindasaus. Heel goed klaargemaakt. Goede keuken.

Elisa
23 februari 2021

Altijd super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Auke
21 februari 2021

Heerlijk gegeten weer voor herhaling vatbaar bestelling kwam op de afgesproken tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
17 februari 2021

Altijd lekker en op tijd bezorgd

Adrienne
14 februari 2021

Go-to place for takeout in Noord. Reliably delicious!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tibor
9 februari 2021

Het was echt heerlijk. Kleine side note. De groene groenten curry was toch echt wel heter dan de rode groenten curry terwijl ze op de bestellijst de zelfde hoeveelheid pepers hadden staan. Voor mij maakt het niet zoveel uit. Ik vond ze beide namelijk echt verrukkelijk.

De Boer
3 februari 2021

Goede service. Noodles vond ik veel te zoet. Groente wel lekker. Gebakken rijst tegenvaller. Een keer geprobeerd, voor ons geen herhaling. Is uiteraard een kwestie van smaak.

noureddine
3 februari 2021

Mooi hoor, krijg je zo een mailtje dat ze rond 20.25 komen.... zijn ze een half uur eerder! Toppers! En zoals altijd was het weer heerlijk: die rooie curry was weer top, de pad pak luom mid ook. En ik weet niet wat er in de gebakken rijst zit, maar omnomnom!!!!

Jeroen
2 februari 2021

Heerlijk eten, maar bezorgtijd is soms erg ruim; vandaag 17.15u besteld en tegen 19u bezorgd.

Ellen
1 februari 2021

Elke keer weer zo'n feest om jullie curry's te eten!!! Iets meer groente en minder plastic zou tof zijn, maar verder niets op aan te merken! Bedankt!

Henny
31 januari 2021

De bestelling werd snel afgeleverd en de kwaliteit was, zoals altijd, erg goed. Het was weer genieten van Thais eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fleur
31 januari 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gideon
30 januari 2021
Koning
29 januari 2021

Alles heerlijk vers bereid, was super smakelijk

De Haas
22 januari 2021

Heeeeerlijk!!!

Liane
21 januari 2021

Het eten smaakt anders dan anders. Vond het minder lekker dan normaal. Misschien een andere kok? Kip met basilicum niet echt pittig en smakeloos... smaakte meer naar bouillonblokje... jammer, normaal is het altijd lekker...

WV
18 januari 2021

Het eten is echt voortreffelijk, maar het kwam pas 1 uur en 45 min nadat ik besteld had. Het was al wat afgekoeld en ook de kroepoek ontbrak. Jammer, want het is qua smaken wel een van mijn favoriete Thaise restaurants.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
16 januari 2021

De laatste keren washet eten echt een stuk minder van kwaliteit. Dit was het zelfs niet een lekker en heb ik de helft weggegooid zo zuur was het.

Patricia
14 januari 2021

Heel Smaakvol! Bestelde vlees met groente. Veel vlees alleen naar verhouding wat mij betreft wat weinig groente. Bezorger was vriendelijk. Duurde driekwartier voor dat het er was!

Www
13 januari 2021

Lekker gegeten

Meike
10 januari 2021

2 uur gewacht op bezorging Helft was koud Smaak was goed maar de inktvis vissig Wel belde iemand of het allemaal goed ging en excuus voor late levering Dat was wel aardig

Steinbruckner
8 januari 2021

ruim 2 uur gewacht voordat de bestelling werd thuisbezorgd.

Martijn
7 januari 2021

Fijne toko!

Floor
5 januari 2021

Lekker eten, goed van smaak en met een lekkere bite en goed van temperatuur Maar helaas duurde het minstens een half uur langer dan ze aangaven voor het eten bezorgd werd. Dat was eerder ook al zo, en daar communiceren ze dan niet over, dat is heel irritant als je honger hebt.

SW
4 januari 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marian
4 januari 2021

Het eten was superlekker. De bezorger kwam bijna een half uur later dan afgesproken. Dit is niet heel erg, maar even een telefoontje, met info dat het druk is of anders, zou worden gewaardeerd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
3 januari 2020

Iets later bezorgd dan aangevraagd maar het was heerlijk!

Edwin Oostmeijer
28 december 2020

Beste mensen, Ik heb heel duidelijk gevraagd om GEEN champignons en ik heb helaas twee gerechten gekregen vol met champignons. Jammer.

piet
27 december 2020

gebakken mie vergeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jorrit vijn
24 december 2020

Erg lekker! En snel bezorgd

Jorrit vijn
24 december 2020

Erg lekker! En snel bezorgd

Bianca
23 december 2020

Precies op tijd en het eten was echt enorm lekker. Zelf ben ik geen liefhebber van Thais eten, maar dit heeft mijn mening veranderd. Heerlijk en voor herhaling vatbaar

Camiel
23 december 2020

Heerlijk eten!

eppe
23 december 2020

Erg lekker en verse ingredienten, fijn dat we een goed Thai in noord hebben gevonden

Ynte
22 december 2020

Heerlijk, echt en vol van smaak, absolute aanrader!

TL
22 december 2020
Mariska
21 december 2020
Marja
21 december 2020

Heerlijk eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ramon
20 december 2020

Simpelweg fantastisch lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lennaert
20 december 2020

Prima eten en grote porties, werd ook binnen een half uur bezorgd op zaterdagavond.

Evi
17 december 2020
Blees
16 december 2020

Ruim 2 uur gewacht en het extra gevraagde vissausje ontbrak.

Joke
13 december 2020

zoals altijd heerlijk

Sylvia
12 december 2020

Erg lekker, goed warm en mooi op tijd.

Marissa
12 december 2020

Het eten was top, het bezorgen duurde wel te lang

Peter
11 december 2020

Bestelling duurt lang, eten is smakeloos jammer, voor gerecht wel goed

Lekker!
9 december 2020

Altijd erg lekker bij Pasoek

Emma
6 december 2020

Heerlijk gegeten!

Stephan Verhoeven
4 december 2020

Eten van Pasoek is altijd lekker. Ook deze keer. En was snel bezorgd.

RB
1 december 2020

Het eten was zoals altijd lekker, maar deze keer duurde het ruim anderhalf uur voordat de bestelling werd bezorgd, terwijl ik niet heel ver weg woon. Dit duurde echt te lang, en anders had iig een melding mogen komen dat het vanwege drukte zo lang zou duren.

Michael
1 december 2020

Lekker en op tijd bezorgd.

E. Beugelink
30 november 2020

De gerechten van Pasoek zijn altijd heerlijk maar het lijkt haast alsof ze aan hun eigen succes ten onder gaan. Het begint er mee dat het bijna 2! uur duurt voordat de bezorger aanbelt. Vervolgens blijkt het eten zo te zijn afgekoeld dat alles in de magnetron moet. Tijdens het eten blijken drie van de vier gerechten waterig en dus smakeloos. Normaal dus goede ervaringen met Pasoek maar de liefde voor het koken lijkt er een beetje uit waardoor de prijs/kwaliteit verhouding inmiddels zoek is. Heel jammer, want zoveel thais restaurants zijn er niet in Noord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene Burgers
30 november 2020

Heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
29 november 2020
Auke
29 november 2020

Heerlijk gegeten en bestellen volgende keer weer iets anders, de bezorger kwam op de gewenste tijd *****

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aniek
29 november 2020

Eten heerlijk, bezorging netjes, maar duurt wel redelijk lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.T.
29 november 2020

Zoals altijd, blijven wij vaste, en tevreden klanten. Heerlijk eten, goed verpakt. Warm, flinke porties. Nette prijzen. Snelle betrouwbare bezorging, ook op zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandeep Gill
29 november 2020

I was extremely disappointed with the delivery time; when I called noone picked up the phone so I had no way of knowing when I was going to receive the delivery! It was nearly 2 hours before the delivery arrived; I will hesitate to order again here... No one also replying to emails...

Anoniem
28 november 2020
Corinne
28 november 2020

Het was weer heerlijk!

Frank
28 november 2020

Eten heerlijk, wel 2 uur op moeten wachten.

Kruithof
26 november 2020

Yum ! heerlijk eten, beste bezorgeten ooit !

Jos en Michiel en Mich
26 november 2020

Just in time en verrukkelijk

sloot
26 november 2020

Niet alles was nog even warm/ heet. Smaak van de gerechten was erg goed.

Louise
26 november 2020

De gerechten waren weer heerlijk. We kennen Pasoek al jaren en zijn altijd heel tevreden.

Doms
24 november 2020
Koos de Boer
24 november 2020

Heel attent dat ik snel werd gebeld toen een gekozen maaltijd niet mogelijk was.

Rutz
23 november 2020

Prima, lekker lekker eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George
23 november 2020

Bestelling was voor 18:45 gepland te bezorgen, maar rond 19;15 nog niet bezorgd. Na een belletje naar Pasoek alsnog 20:10 bezorgd. Op de bon stond tijdstip van uitdraai 18:54 dus sowieso was bestelling pas later dan gepland gereed. Slordig. Het eten was daardoor wat afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gideon
22 november 2020
Anne
22 november 2020

Tussen bestelling en bezorging zat meer dan twee uur. Alles koud , kun je opwarmen natuurlijk, maar die tijd komt er dan ook nog bij. Geen excuses alleen, "ja, 't is druk"'' dat gun ik Pasoek in deze tijd maar een berichtje tussendoor zou w klantvriendelijk zijn. Eten is ook wel eens geinspireerder geweest

J.ronde
20 november 2020

Heb voor 2 extra kroepoek betaald krijg er maar totaal 2 in plaats van 2 betaalde eerern 1este gratis. Dus 3 totaal. En twee van de gerechten lekten ,allemaal vocht in de bestelling.. nooit eerder gebeurd

Manja
18 november 2020

Beste Thai everrrrr! Altijd super goed! Vrienden komen speciaal uit Nijkerk om hier te eten! Genieten bij elke hap!

René
16 november 2020

Snelle levering. Elke keer super lekker, hebben hier al vaak besteld en gaan dat zeker nog vaker doen!

Koning
14 november 2020

Was weer heerlijk en altijd lekkere verse ingrediënten

Maartje
13 november 2020

Wij bestellen regelmatig en het is altijd even lekker!! Zeker een aanrader!

Chris
10 november 2020
Marike Kwakman
9 november 2020

Lekker gevulde soep (mag van mij altijd meer koriander en lente ui in, maar was prima zo) en de curry vond ik ook smakelijk en lekker spicy. Ik kon pas 45 minuten later eten en de soep was nog warm. Dat was een aangename verrassing.

Edith
8 november 2020

Twee heerlijke hoofdgerechten; Tahoe Pad Ped (rode currysaus met groente) en Kai Pad Nam Prik Pau (kip met chili, gember en cashewnoten). Dit zijn echte aanraders. Wat kunnen ze lekker koken bij Pasoek, en het zijn flinke porties!

Silvie
8 november 2020

Altijd super!

Leo
5 november 2020

Was weer heerlijk, dank jullie wel 👍

Simone
5 november 2020

Heerlijk eten, goed verpakt en warm eten. We hebben nog ruim over voor lunch :) Dankjewel!

Claudia
4 november 2020

Wij hebben heerlijk gegeten (Som Tam en Pad Thai Tjee). De Som Tam was dit keer iets pikanter dan ik van jullie gewend ben. En de smaak was heerlijk, maar van mij mag er wat minder knoflook in de Som Tam. Wij missen als voorgerecht de vegan saté van tofu! Die zouden we graag terugzien op het menu. Tot de volgende keer!

Anoniem
2 november 2020
Marielle
1 november 2020

Heerlijk eten, geweldige smaak ook zonder ve-tsin! Supervriendelijke bezorgers, dikke aanrader!

steinbruckner
31 oktober 2020

hebben een uur moeten wachten.

Yolande Hartman
28 oktober 2020

Perfect!

E v Slingerland
26 oktober 2020

Prima ,en op tijd

Henny Van der Goot
26 oktober 2020

De kwaliteit is altijd gegarandeerd bij Pasoek. Ik bestel altijd direct bij het restaurant Pasoek en express niet via Thuisbezorgd. Dus altijd goed opletten want de eerste melding op internet is altijd Thuisbezorgd en dat kost het restaurant geld en dat wil ik juist niet in deze al moeilijke tijden. De bestelling werd vlot bezorgd en zoals altijd was het eten heerlijk. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca Rutten
26 oktober 2020

Het eten is echt geweldig De mensen die daar werken super vriendelijk en zorgen dat je een thuis gevoel heb in een familie sfeer Echt een aanrader voor iedereen die van kwaliteit houdt qua Thais eten en een vriendelijke omgeving waardeert 🙏

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
25 oktober 2020

Zeer vriendelijk, snel en heerlijk eten! Ook zeer goede prijs kwaliteit verhouding. TIP: bij online bestellen ook nog eens gratis kroepoek :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pas
25 oktober 2020

Laten bezorgen duurt wat lang op een zondag, maar het wachten waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Robin
25 oktober 2020

Het eten is altijd heerlijk, en de medewerkers zeer vriendelijk.

hamza
23 oktober 2020

ik kreeg niet wat ik besteld had, maar had honger dus heb t maar opgegeten

Ron De Lange
23 oktober 2020

Was niet warm meer vorige was dat beter

Wilbert Kok
21 oktober 2020

Zoals altijd: Erg lekker! Toch één ster minder want de bestelde kroepoek (2 besteld + 1 gratis) zat niet bij de bestelling...volgende keer?

Iris
20 oktober 2020

Heerlijk gegeten en snelle service!

Sanne
19 oktober 2020

Heerlijk eten, snelle en behulpzame bezorging. Vooral de papaya salade is waanzinnig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

christa
18 oktober 2020

Heerlijk eten Was goed warm en zoals altijd vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
18 oktober 2020

Heerlijk eten zoals altijd

Karen
17 oktober 2020

Super. Leuk meegedacht over vegan variant geen kroepoek maar cassave ! Lekker gegeten.

Lina
16 oktober 2020

Altijd lekker :)

Janna
13 oktober 2020

Altijd super!! Heerlijke vegetarische gerechten, goede smaak en verse groeten.

Madeleine
13 oktober 2020

Altijd giede ervaringen met Pasoek!!

Floris
11 oktober 2020
Corinne
9 oktober 2020

Zoals altijd... heerlijk!

Herbert
7 oktober 2020

Was erg lekker. Alleen jammer dat ik 309 bezorgd kreeg ipv de bestelde 302.

Henny Van der Goot
5 oktober 2020

zoals altijd is de kwaliteit heel goed. Het bezorgen was ook snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mel & JM
4 oktober 2020

Heerlijk smaakvol en vers eten, grote porties en netjes verpakt, wij zijn fan!

Daan
3 oktober 2020

Kwaliteit is normaal heel goed. Nu was de Thalee Pad Sod Horapa erg zout. Bezorging duurde 2 uur en het eten was bijna weer helemaal afgekoeld.

Menno
3 oktober 2020
Silvia
2 oktober 2020

Super lekkere viskoekjes, groene curry met visfilet.. Korte bezorgtijd, eten is goed warm. Mijn favoriete thai in Noord

Maarten
30 september 2020

100 procent tevreden.

Ben
29 september 2020

Erg smakelijke Thai! Ga ik vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fiona
27 september 2020
mario
22 september 2020

zoals altijd heel erg lekker

Koning
20 september 2020

Was heerlijk en goed gevuld .volgende x zeker weer bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A rutz
19 september 2020

Helemaal goed heerlijk gegeten!!! Prima bezorging

MSH Fleys
19 september 2020

Hallo, Heel lekker, maar U heeft de loempias vergeten (vorige keer was de drank...). heel jammer

Erik
17 september 2020

Zeer lekker weer vandaag, heerlijk heet, dank!

Rob
15 september 2020

Heerlijk eten, op tijd en vriendelijk.

Anoniem
15 september 2020
Sonja
14 september 2020

Het was super, jammer dat jullie in Amsterdam zitten en niet in Goes

L Heine
14 september 2020

Eten was prima. De bezorging duurde wel bijna 1,5 uur en de bezorger mag antwoord geven als er gevraagd wordt wie er voor de deur staat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxxx
11 september 2020

Flauw van smaak, tot pap gekookte stukjes broccoli en heel irritant dat je voor min. 25 euro moet bestellen waardoor je altijd meer bestelt dan je zou willen en boven de € 27,- uitkomt

Jerry
11 september 2020

heerlijke massaman en vega curries. Bezorging is altijd op tijd!

Floor
9 september 2020

Lekker! Wel lang wachten (60 minuten) voor een bestelling die ik om half vijf zondagmiddag heb gedaan, maar de moeite waard!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hidde
8 september 2020

erg lekker!

Marja Verweij
5 september 2020

Snelle bezorging. Heerlijk gegeten! Aanrader

Sol
5 september 2020

Het eten was matig. Door goede verhalen had ik hogere verwachtingen maar de soep en de pad Thai waren flauw van smaak en had ik pittiger verwacht met ook meer groenten.

Jean-Baptiste
1 september 2020

Uitstekend! Erg goed eten en snelle bezorging!

Anoniem
31 augustus 2020

Super lekker eten! Zo blij dat we deze tent ontdekt hebben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.H. Six
21 augustus 2020

Heerlijk eten en de bestelling werd precies op tijd bezorgd!

Simera
21 augustus 2020

Goeie kwaliteit en snelle bezorging.

Brian
8 augustus 2020

Wederom heerlijk gegeten, bezorgd door een vriendelijke jongen.

Van Rees
5 augustus 2020

De pad thai viel een beetje tegen. De rest was heerlijk!

Jan de Groot
4 augustus 2020

Heerlijk gegeten, eten was goed warm bij bezorging

luuk
3 augustus 2020

Erg lekker gegeten, Paseng rundvlees was goede kwaliteit. Alleen de viskoekjes waren niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Boven IJ
2 augustus 2020

Lekker eten, op tijd en nog warm bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

caren
2 augustus 2020

Heerlik eten!

Anoniem
2 augustus 2020

Kreeg het verkeerde gerecht bezorgd.

Floris
31 juli 2020

Top, zoals altijd.

Kick Smeets
30 juli 2020

Gisteren hebben wij twee voorgerechten (tod man plaa en kipsate) en twee hoofdgerechten (nr 31 Kai Nam Man Hoi en 51 Pad Thai Tjee) besteld. Nr 31 kip in oestersaus met groente was echt saai; de oestersaus was waterige jus, de groente (broccoli en champ) weinig en de kip droog. De Pad Thai met tahoe klonterig, te gaar. Viskoekjes zijn vaak wisselend van smaak en textuur. Deze keer ook niet zo lekker; weinig citroengras, weinig vis veel ei. Kipsate was droog. Dus overall echt een onvoldoende. Jammer!

maarten
29 juli 2020

Goede service, bestellen via website is iets onduidelijk.

Petra
28 juli 2020

Superlekker eten, lekkere voorafjes zoals loempiaatjes en viskoekjes, en heerlijke curries, Pad Thai, etc. Goeie porties en snel en vriendelijk bezorgd. Top!

W.de Jong
27 juli 2020

tussen bestellen en leveren zat wel een uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoorn
27 juli 2020

Heerlijk gegeten en alle wensen waren goed verwerkt(in mijn geval geen champignons). Bezorging netjes en op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janice
23 juli 2020

The restaurant is always busy so you should not expect the food very quickly but we didn't wait so long and the food was hot and delicious. Highly recommended

Suzanne
15 juli 2020
Rogier Jacobs
15 juli 2020

Helemaal goud

Joanne
12 juli 2020

Altijd weer heerlijk en snel bezorgd!

Naomi
11 juli 2020

Niks op aan te merken. Heerlijk eten en ook snelle bezorging!

Mariano
11 juli 2020
Corinne
7 juli 2020

Heerlijk en snel bezorgd!

Corinne
6 juli 2020

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maaike
5 juli 2020

Heerlijk! (Zoals altijd)

Miciel
4 juli 2020

Er zat een lange haar in het eten en er kwam een vreemde witte vloeistof uit de rundvlees. (oestersaus is niet wit in elk geval) Alles weggegooid, dit was de laatste keer dat ik hier heb besteld.