Beoordelingen van Pasoek Amsterdam

Recente recensies

4.0
Max
3 april 2024

Erg lekkere pad thai! Goede portie

Ika
31 maart 2024

Heerlijk authentiek eten en vriendelijk personeel. De pad thai kai is een aanrader!

Ron Pouw
26 maart 2024
E V van Slingerlandt
25 maart 2024
Angelina
22 maart 2024

Heerlijk en snel bezorgd

Judith
20 maart 2024

Overheeeeerlijk! Altijd vers en bijzondere smaken. Complimenten!

Sander
16 maart 2024

Supergoed als altijd. Een Thais pareltje in Noord, dat zijn jullie!

Carla
9 maart 2024

Het eten kwam op tijd en was nog heerlijk warm. Het smaakte lekker.

Wendy
2 maart 2024

Pasoek never misses. My food is always delivered quickly, always hot and super delicious!!! And the portions are always as I expect. Keep up the excellent service. My go to whenever I’m in Amsterdam.

Bep Lodewijk
2 maart 2024
Vera
27 februari 2024

Ik bestel al sinds jaren geregeld vegetarische maaltijden bij Pasoek. Dat zou ik niet doen als het niet zo goed zou zijn.

Laurence
22 februari 2024

Geweldig eten en snel bezorgd. 10/10 would recommend

thijs vorstman
22 februari 2024
E V van Slingerlandt
21 februari 2024

Smakelijk en goed op temperatuur

Steef
21 februari 2024

Zoals altijd weer perfect, de Pad Thai mocht wel met ietsjes minder taugé, maar dat is persoonlijke voorkeur.

Pauline O.
11 februari 2024

Weer heerlijk; zoals altijd!

Annemiek
8 februari 2024

Heerlijk. We kregen vegetarische saté bij de bestelling, als attentie. Die zie ik graag weer terug op de kaart voor de volgende keer!

Peewee
6 februari 2024
IJblij
5 februari 2024
Sanne
3 februari 2024

Echt heerlijk eten! Thaise groene papaya som tam heerlijk klaar gemaakt, net als de curry. Bezorging was nog sneller dan verwacht.

Thijs
27 januari 2024

Vriendelijk. Lekker. Optijd. 5sterre

A
27 januari 2024

Normaal altijd goed Nu de saté erg droog En de vis was ook minder van smaak

Jacques de Roos
17 januari 2024

Het duurde drie kwartier langer dan oorspronkelijk gemaild, maar het was de moeite waard!

Petra Smale
17 januari 2024

Van de 3 gerechten die ik besteld had, waren de viskoekjes & de Nua Met Ma Muang heel smakelijk. Echter de Tom Ka Kai soep vond ik heel flauw. Dat deze vers gemaakt was, kon je goed merken, maar het leek of de soep nog niet helemaal af was. Nu was het warme kokosmelk zonder de fijne citroengras-smaak en vleugje pittigheid van een pepertje en de vissaus. Er zat ook maar 1 blaadje koriander in. Jammer.

Melanie
15 januari 2024

Heerlijk gegeten, zoals altijd. In de garnalensoep mogen de volgende keer alleen wel iets meer dan drie garnaaltjes…

Mirjam
14 januari 2024

Heerlijk, vers en gezond

E V van Slingerlandt
4 januari 2024
Johanna
3 januari 2024
Loran
3 januari 2024
Peter Rutgers
26 december 2023

Was lekker. Op tijd klaar Vriendelijke bediening

Corine
20 december 2023

pad thai was wel heel greasy bezorging perfect op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas
13 december 2023

Voor een avond overwerk heerlijke Rode Curry en Biefsalade besteld. Er is nog wat over voor de lunch van morgen. Zalig!

Anoniem
11 december 2023

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E V van Slingerlandt
29 november 2023
Vera
29 november 2023

Het werd veel eerder bezorgd dan aangekondigd en toch was het eten niet echt heet. Wél heel lekker!

De Nederlandse Academie
22 november 2023

Superlekker, fijn aanbod, ook vegetarisch. Bezorging altijd redelijk snel. Dit is ons favoriete thaise restaurant, ook voor grote bestellingen.

Richard
19 november 2023

Lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Y. Yildiz
19 november 2023

Super lekker gegeten wederom!! Jullie zijn de beste thai in noord naar mijn mening!! Heel erg bedankt, the food was sexy 😆

E V van Slingerlandt
18 november 2023

Prima eten ,en op tijd.

Dorian
17 november 2023

Fijn, zoals besteld! Rekening gehouden met de opmerkingen! Lekker eten.

Cindy Pielstroom
13 november 2023

Ik was op de bestelling aan het wachten, dat ging niet helemaal zoals gepland waarop ik wat onaardig reageerde. Daarom wil ik graag laten weten dat het eten zo ontzettend lekker was, precies zoals in Thailand: heerlijk! Bedankt

Barbara
6 november 2023

Heerlijk zoals altijd. Lekker gekruid

Esther
5 november 2023

Echt heerlijk gegeten en bezorgen 'zo snel mogelijk' was inderdaad zo, met check aan de voordeur of de bezorger bij de juiste persoon heeft aangebeld. Top!

Ronde
28 oktober 2023

Zoals altijd, heerlijk

Claudia Lahaye
26 oktober 2023

Heerlijk pittige curry en stipte levering.

Enrico
25 oktober 2023

Vriendelijk personeel. Pad Thai kip besteld, was prima maar niet bijzonder. €15 voor een middelgrote bak is best aan de prijs.

Steef Bleeker
22 oktober 2023

Ongeëvenaarde paneng curry!

Fleur Bouman
15 oktober 2023

Weer heerlijk gegeten!

Jolanda
15 oktober 2023

Superrrrrr snel was weer heerlijkkkkkk! Hoop alleen dat de mie weer wat dunner wordt in vervolg

Ronde
15 oktober 2023
Raven Kiss
14 oktober 2023
Xteen
9 oktober 2023

Geweldig snel en precies zoals gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erap
8 oktober 2023

Heerlijk en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
7 oktober 2023

Heerlijk eten, snel geleverd

Els
7 oktober 2023

Heerlijke gerechten, snel klaar, vriendelijk personeel!

NDSMNoord
7 oktober 2023

Heerlijk en snel!

Michael Sajet
6 oktober 2023

Niet van toepassing

Kobus Heeren
5 oktober 2023

Alles goed verzorgd en lekker

Bas Post
4 oktober 2023

Bezorging was op verkeerde adres geleverd in de straat. Gelukkig hebben de betreffende buren dit bij ons afgegeven.

Petra
3 oktober 2023

Het was weer superlekker. Goede service (snel, makkelijk, vriendelijk en lekker).

Evert sitaram
2 oktober 2023

Tja, klinkt misschien overdreven maar het eten is elke keer weer gewoon super lekker en had mijn bestelling was binnen 45 minuten! Ik zou zeggen hou vast dit niveau!

Madeleine
2 oktober 2023

Wij bestellen wekelijks bij Pasoek omdat we het eten heel lekker vinden. Helaas worden er vaak fouten gemaakt bij het verwerken van de bestelling zoals allergie over het hoofd zien, gebakken rijst ipv witte rijst vergeten, een heel gerecht vergeten etc. Na bellen wordt het altijd keurig opgelost maar het is nu al zover dat we bij het uitpakken benieuwd zijn wat er deze keer niet klopt. Dit kan nooit de bedoeling zijn! Samengevat, erg lekker eten maar er gaat vaak iets mis met de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
29 september 2023

Wonderful food. Delicious, extremely careful with packaging and everyone was very gracious. I immensely enjoyed every bite! :-)

Wouter van den Berg
21 september 2023
Willem
19 september 2023

Snelle bezorging en heel lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luciennevanaalst
15 september 2023

Heerlijke Thai, gerecht wat ik had gekozen was top en snel en warm thuisbezorgd.

Tim
13 september 2023

Te laat, matig eten

Hidde
6 september 2023

Beste keuze voor thuisbezorg of afhaal in Amsterdam-Noord. Het eten is elke keer lekker, warm en snel.

Nanda
6 september 2023

Eten is lekker. Deze keer kwam de bestelling erg laat. Ik belde 20 minuten de verwachte bezorgtijd. Toen zeiden ze dat het klaarstond en gebracht zou worden. Het was uiteindelijk 35 minuten later dan verwacht bij ons thuis. Wij hebben geen bericht gekregen vanuit Pasoek dat de bezorging wat langer duurde. Dat vind ik jammer. Uiteindelijk weer lekker gegeten.

Marjo
5 september 2023

Heerlijk eten😊

Blokker
4 september 2023

Lekker gegeten en lekker snel bezorgd.

Groot
2 september 2023

Het eten was heerlijk. Duurde wel erg lang. Bezorger was ook te laat.

Josee
28 augustus 2023

Altijd Heerlijk bij Pasoek

Dimitri
28 augustus 2023

Kwaliteit van het eten is een kleine voldoende. Er mag voor deze prijs meer groeten in de gerechten zitten.

Britt Vendel
26 augustus 2023

Het was heerlijkkkkk

Pat
20 augustus 2023

Lekker gegeten….

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paulinr
19 augustus 2023

Zoals altijd weer heerlijk gegeten !

E V van Slingerlandt
13 augustus 2023

Goed eten ,bij arriveren stond de bestelling al klaar . géén wachttijd.

Marit
13 augustus 2023

Ik vast vaste klant, maar de kwaliteit neemt de laatste tijd af. Vandaag na een tijd weer eens besteld, maar de vis in curry was heel taai, echt niet te eten. Na bellen, hebben ze gelukkig wel een nieuw gerecht gebracht wat wel okay was. Vreemd genoeg wilden ze niet mijn adres hebben, alleen mijn telefoonnummer, want dan kom de bezorger bellen waar ik woon..? De bezorger was een heldere gozer, heel klantgericht!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pasoek

Beste Marit, Onze oprechte excuses voor uw recente ervaring. Het spijt ons dat de curry niet aan uw verwachtingen voldeed. Uw opmerkingen nemen we mee voor verbetering. Dank voor uw begrip; we hopen u in de toekomst weer te verwelkomen voor een betere ervaring. Met vriendelijke groet, Thais Restaurant Pasoek

Phyllis
11 augustus 2023
Max
9 augustus 2023

Pasoek heerlijk thais eten!

Loek
8 augustus 2023

We misten de kafir lime en lenoengras in t algemeen. Alleen ondanks de algemene opmerking Geen paprika was het wel aanwezig in de currie !! Verder was lekker

Isaac
7 augustus 2023

Ik bestel al jaren met veel (eet)plezier bij Pasoek. Helaas was gisteren een dag om snel te vergeten. Het eten was niet van de kwaliteit die ik gewend ben. 1 maaltijd was veeel te pittig (al minimaal 10x dit gerecht besteld en dit keer was het echt heel anders dan normaal) en de andere had juist wat meer smaak mogen gebruiken. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pasoek

Beste Isaac, Allereerst willen wij u bedanken voor uw jarenlange steun en het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld door herhaaldelijk bij ons te bestellen. Onze excuses voor uw recente ervaring bij Pasoek. Uw opmerkingen over de pittigheid en smaak nemen we ter harte en zullen we zeker meenemen om onze gerechten en bereidingsprocessen te verbeteren. Met vriendelijke groet, Thais Restaurant Pasoek

Chantal van Rijswijk
6 augustus 2023

Super kwaliteit, netjes bezorgd. Smaakte heerlijk. Alleen helaas witte rijst bij gerechten gekregen ipv gebakken rijst zoals besteld.

Geert
4 augustus 2023

Prijzen zijn erg hoog, bezorgen duurde erg lang. Toeslagen op verpakkingen zijn belachelijk. Jammer, ik vond Pasoek altijd een van de betere zaken in Amsterdam Noord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Pasoek

Hartelijk dank voor uw review. Wij zijn genoodzaakt de toeslagen in rekening te brengen vanwege de nieuwe plastic wet die per 1 juli is ingegaan. Met vriendelijke groet, Pasoek

H,Roep vanGroeningen⁸
2 augustus 2023

Heel goed en heerlijk eten

Frans
22 juli 2023

Eten was redelijk maar de viskoekjes VRESELIJK ECHT EEN SCHANDE

Heidi
20 juli 2023

Lekker eten, vers, goede hoeveelheid.

Frank
17 juli 2023

Super!

IO
17 juli 2023

Great food, incredibly fast delivery!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lennart
16 juli 2023

De rode curry en de soep waren op z'n kop in de tas geplaatst. Hierdoor zat er meer saus van de rode curry in de tas, dan in het bakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brenda
8 juli 2023
Coen
5 juli 2023

Heerlijk vers eten.

S Kooij
3 juli 2023

Bestel echt al jaren bij pasoek altijd heel goed geweest . Echter heb ik nu wel het gevoel dat de kwaliteit wel steeds minder wordt maar steeds prijs duurder .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kleinepier
2 juli 2023

Keurig, heel netjes verpakt, op tijd klaar. Eten is lekker.

Kees
2 juli 2023

Buitengewoon lekker, prima👍🏻

Esther Boersma
23 juni 2023

Ik heb deze gerechten al vaker besteld en dan was ik dik tevreden. Echter deze keer niet. De keng kai was als vanouds, maar de nua pad peng krau was extreem pittig. Er zat veel te veel rode peper in, het was bijna niet te eten. Zo heet was het. Echt jammer.

Nettie
20 juni 2023

Heerlijk gegeten, eten was goed verpakt Voor herhaling vatbaar

Marjan
20 juni 2023
Robin
18 juni 2023

Heerlijk eten, snelle bezorging, en een extraatje omdat het een verjaardag was! Helemaal top, super bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.