Bewertungen von Pasoek Amsterdam

Neue Beurteilungen

4.0
Richard
Heute

Lekker zoals altijd,vriendelijke bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Shanna
Heute

We bestellen altijd hetzelfde bij jullie. Pad Thai en de papaya salade maar we vonden het nu zo anders smaken. Heel flauw en niet de smaak die er normaal aan zit. Alsof er ingrediënten mistte.

Clara
27 September 2022

Het eten was een uur later dan beloofd en het was koud

Peter
25 September 2022

Na een eerdere teleurstelling nog eens geprobeerd, helaas bleek het eten smakeloos en slecht bereid. Slecht eten, nooit meer!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Saskia
22 September 2022
Joe
22 September 2022

Delicious food as always. Added extra Thai spice as requested. Main dishes were hot, but spring rolls and rice were warm. But that was the only issue

Marcel
19 September 2022
Chadlia
18 September 2022

Altijd goed! Bestellen of in het restaurant! Heerlijk gegeten zoals altijd. Goede service!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin Schimmel
16 September 2022

Het was echt heerlijk eten . Zal zeker vaker eten bestellen een aanrader

Saskia
15 September 2022

Super lekker eten en erg stipt bezorgd!

Ensy
14 September 2022

Het beste Thaise restaurant in Noord , goede kwaliteit en lekker eten.lieve medewerkers ook.

stephanie
14 September 2022

bakje satesaus zat er niet bij

vera bondy
12 September 2022

het voorgerecht, loempia, was goed van smaak maar slechts lauwwarm en niet knapperig. hoofdgerechten waren goed. mijn bestelling werd om 19.05 bevestigd, aangekondigd werd dat om 19.50 bezorgd zou worden. om 20.15 belde ik om te vragen waar mijn eten bleef, uiteindelijk werd om 20.30 bezorgd.

Gwen
12 September 2022

Snelle bezorging, goed verpakt, goed warm en heerlijk eten!

Jaro
12 September 2022

Food was delicious!

Frank
10 September 2022

Bezorging op tijd. Eten goed verpakt en heerlijk!

Harjo
7 September 2022

Eten is altijd goed en lekker. Maar tijdstip van bezorgen wordt vaak niet gehaald. Geef dan deze optie ook niet.....!

Ilja
6 September 2022
Celeste J. Yohai
5 September 2022

LZekker eten, makelijk te online bestellen en precies op af tehalen!

Evert sitaram
4 September 2022

Mevrouw aan de telefoon was super aardig en behulpzaam! Bestelling was keurig op! En het eten was heerlijk! Niet te gekruid en te pittig en vooral niet te veel zout!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Petra
31 August 2022

Gewoon goed. Lekker.

Nout
30 August 2022
Elke
29 August 2022
Steensma Brian
24 August 2022

Wederom heerlijk gegeten. De bestelling is gebracht door een vriendelijke en beleefde jongeman

Mario
21 August 2022

Heerlijk eten! De bestelling op tijd! Heel goed.

Jolanda
21 August 2022

Jammer dat de mie weer van spaghetti dikte is

ingrid doest
11 August 2022

Zoals A L T I J D weer HEERLIJK gegeten !!!

Houk
29 Juli 2022

Tweede keer eten besteld en wederom god op de tong. Tot de volgende keer

ja heerlijk gegeten en eten was ook op tijd dat is ook wel een verademing :)
27 Juli 2022

had om pittige vissaus gevraagd maar niet gehad

Celeste J.
21 Juli 2022

Het was erg makkelijk met de app te bestellen, en om te weten wanneer ik het op kon komen halen! Alles was klaar en smaakte lekker net als altijd!

S Kooij
21 Juli 2022

Worden steeds duurder maar kwaliteit word minder nu ook vooral me pangsit en kipsate waren koud en taai gewoon zo de prullenbak in kunnen gooien omdat het niet te eten was. Erg jammer want heb wel altijd goed eten kunnen halen bij jullie al jaren maar het wordt elke keer minder.

Marten
17 Juli 2022

👌!

Anton
11 Juli 2022

Normally really good, this time they had gone very light on the spices. Of all 6 dishes, only the Massaman Kai had some real taste. Hopefully better next time.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ben
10 Juli 2022

Ik blijf hier bestellen, je snapt wel waarom.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
10 Juli 2022
peter
8 Juli 2022
Vera
7 Juli 2022

Was heerlijk, supervers en snelle bezorging!

Xander
4 Juli 2022

Het was weer super lekker. Niets om op aan te merken.

Mark
28 Juni 2022

Kreeg helaas witte rijst ipv de bestelde gebakken rijst. Verder was het ouderwets lekker

Kris
28 Juni 2022
Koos
20 Juni 2022

Altijd lekker dus !

gee
20 Juni 2022
Co
20 Juni 2022

Eten was goed en lekker, bezorging prima en correct. Eten was aan de lauwe kant,.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

E v Slingerlandt
17 Juni 2022
pauline overdijk
16 Juni 2022

Weer heerlijk gegeten, Pasoek is mijn favoriete Thaise restaurant!

Tristan Schenk
13 Juni 2022

Het is altijd genieten bij Pasoek. Mijn favoriet is de groene curry met tahoe! Al jaren de beste Thai in Noord.

Richard
13 Juni 2022

Lekker zoals altijd

Bart
12 Juni 2022

Heerlijk eten, zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Eddy Mulder
12 Juni 2022

Heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

brenda
11 Juni 2022

het was weer lekker

K. Visser
8 Juni 2022

Bestelling exact op tijd ontvangen en op goede temperatuur, nog lekker warm

Koos de Boer
8 Juni 2022

Drie kwartier later bezorgd dan gepland is wel erg veel te laat

Lydia
6 Juni 2022

Uur later bezorgd dan gemaild. Eten was lauw

Fleur
5 Juni 2022

Heerlijk gegeten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lise
5 Juni 2022

De soep was veel te zout. Ik houd wel van een beetje zout, maar deze soep was niet te eten zout. Andere gerecht was prima.

Richard
2 Juni 2022
Robert-Jan
1 Juni 2022

Heerlijk gegeten. Echte Thaise smaken zoals we die willen proeven. Komen snel terug en leuk dat we met het punten systeem ook kunnen sparen voor korting. Wij hadden de vega groente Thaise curry met kip saté.

wal
1 Juni 2022

Eten smaakte weer prima. Bestelling kwam helaas een half uur later dan afgesproken maar wel excuses van bezorger.

JM
21 Mai 2022

De kousenband in beide rode curry"s was helemaal doorgekookt ipv lekker knapperig.. En het vlees (eend en biefstuk) was van een matige kwaliteit, smaakte niet vers. De gebakken rijst met garnalen was wel lekker met veel garnalen. Weet niet of we nog een keer hier gaan bestellen, want geen voldaan gevoel na het eten.

Jolanda schoots
21 Mai 2022

Het eten is werkelijk heerlijk.Alles was zo smaakvol.Ruime porties en gelijk voor twee dagen dus.Een aanrader!

George
21 Mai 2022
Raymond
18 Mai 2022

Kan soms wat lang duren en is wel goed aan de prijs maar het is gewoon mega lekker als ik een dikke bankrekening had zou ik het wel elke dag eten

Martin
18 Mai 2022

Heerlijke maaltijd en super snel bezorgd

Isabelle
16 Mai 2022

Pasoek levert altijd kwaliteit, altijd erg lekker. Jammer dat mijn opmerking ‘geen champignons’ helaas niet goed verwerkt is, maar het heeft ons toch goed gesmaakt. Bezorging was ook prima op tijd. Ik bestel al jaren bij pasoek en heb altijd goed gegeten!

Barry
15 Mai 2022
Sven
15 Mai 2022
Anatol
11 Mai 2022

Tofu miste in het gerecht!

Jaro
9 Mai 2022

Amazing food!

Weijnen
9 Mai 2022

Ik bestel al jaren bij jullie, gisteren dus ook. Helaas was de kwaliteit gisteren niet wat ik gewent ben. De pad Thai was koud, overkookt en plakkerig en de kip was smaakloos met natte slijmerig kousenband. De groene curry en beef salad waren wel lekker maar ik was zeer teleurgesteld met de rest van mijn bestelling, erg jammer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corinnr
1 Mai 2022

Het was weer heerlijk! Bedankt!

Ben
1 Mai 2022
Richard
1 Mai 2022

Lekker zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

colette krijl
28 April 2022

Pasoek stelt nooit teleur!! Altijd zo heerlijk en supergoede bezorging!

Markus Sanders
24 April 2022

Ik bestelde rode curry met kip en kreeg iets met gehakt en kousenband

Martin van DAS Graduate School
22 April 2022

...voor de tweede keer nu zelf moeten ophalen, terwijl ik wel een bezorgtijd kon kiezen en bevestigd kreeg per mail.

Elisabeth Smulders
19 April 2022

You forgot to deliver the Loempia...for the second time. Please pay back. Main dishes did not taste as good as it used to be. This was my last order.

Hella
18 April 2022
Richard
16 April 2022

25 minuten te laat bezorgd, waarschijnlijk geschud met tas want saus zat overal en eten was lauw.

Els
14 April 2022

Wij geven 5 sterren daar het eten en prijsverhouding goed is. In al de jaren dat wij bestellen is er een keer per ongeluk een verkeerd menu geleverd. Dit is snel opgelost en kreeg een menu extra voor het ongemak. Service top! Kwaliteit is stabiel en de prijs is niet te duur.

JM
11 April 2022

Heerlijk als altijd en perfect op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henny van der Goot
10 April 2022

Nog nooit eerder gebeurd: mijn bestelling werd maar voor de helft geleverd en ik miste ook de gratis kroepoek die er normaal altijd bij zit. Na een telefoontje met Pasoek medewerkster, werd het opgelost en werd de andere helft van de bestelling nabezorgd; maar ook die bezorging was zonder de kroepoek! Het eten zelf was heerlijk, zoals altijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gera Zondervan
6 April 2022

Bestellen gaat prima, maar als er gemeld wordt dat we om 18.45 eten kunnen halen, is t jammer dat je nog een half uur moet wachten.

caren erasmus
6 April 2022
Martina
2 April 2022

Het eten is altijd bijzonder, lekker en vers.

Roos Soetekouw
24 MĂ€rz 2022

Altijd heerlijk!

George
23 MĂ€rz 2022

Zoals altijd weer heerlijk, van het beste Thaise restaurant van Amsterdam kan je dat ook verwachten en dat wordt bij elke bestelling bewezen.

Marielle
21 MĂ€rz 2022

Lekker eten en grote porties. Wel meer dan een uur moeten wachten op het eten en dat is wel een beetje lang vind ik, daarom een lage score voor de bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nicole Brans
20 MĂ€rz 2022

Prima

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martijn
7 MĂ€rz 2022
Koos de Boer
7 MĂ€rz 2022

U geeft wel altijd aan dat ik bij 5 punten een korting krijg. Maar bij de bestellingen tot nu toe krijg ik steeds het eerste punt. De vorige bestellingen zijn niet bij gehouden.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anonymous
5 MĂ€rz 2022
Fran
5 MĂ€rz 2022

Heerlijk gegeten, goede porties en werd goed warm bezorgd!

Maddie
4 MĂ€rz 2022
Ronald
3 MĂ€rz 2022

Heerlijk vers eten.

Richard
2 MĂ€rz 2022

Het eten was laat en koud.

Barbara
1 MĂ€rz 2022

Eten was heerlijk, maar bestelling arriveerde 3 kwartier te laat.

Ben
28 Februar 2022
Tobias
27 Februar 2022

Great food and vera fast delivery!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fred
26 Februar 2022

Simple, op tijd, prettige ontvangst en thuis lekker smullen

Jeroen
21 Februar 2022

Was weer heerlijk!

Sylvia
15 Februar 2022

Heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd!

Ronde
13 Februar 2022

Lekker eten. Tijd van bezorging duurde half uur langer dan ons in de mail was verteld...geen update tussendoor ontvangen

Louise den Hertog
13 Februar 2022

Het eten was weer overheerlijk, de kip heel mals. Ook de bezorging was correct en op tijd. Een topper in Amsterdam Noord.

Linda
12 Februar 2022

Helaas was het eten niet meer zoals we het gewend waren. De kip met basilicum was alleen heet en weinig smaakvol. Dit was ook het geval met papayasalade de laatste paar keren zodat ik die niet meer durf te bestellen.

Nannie
11 Februar 2022

Het eten was niet lekker. Kip was heel erg droog en geen smaak. Rijst was heel erg plakkerig.

Astrid
8 Februar 2022

Met authentiek Thais had dit weinig te maken. Niet verfijnd, niet vers; teleurstellend.

roos
6 Februar 2022

altijd heerlijk!

V
29 Januar 2022

Ik ben eigenlijk altijd meer dan te spreken over Pasoek en daarom geef ik nu ook geen slechte beoordeling, maar ik ben wel teleurgesteld in wat ik vandaag voorgeschoteld kreeg. Dit ben ik ook niet van pasoek gewend. Ik had de pad Thai met groenten en tahoe besteld. Er zaten welgeteld twee stukjes tahoe in en de groentes waren ook ver te zoeken. Het waren voornamelijk gebakken noodles. Zeer matig dus.. De smaak van de noodles was dan wel weer goed ;-). De overige gerechten smaakten heerlijk. Het zijn altijd goeie porties en meestal goed gevuld. Deze keer helaas niet voor mijn gerecht.

R.Koning
28 Januar 2022

Was heerlijk vers en smaakvol

Judith
28 Januar 2022

het was weer lekker en snel bezorgd!

Nout
28 Januar 2022
Carla
27 Januar 2022

Het eten was super en voor het eerst laten thuisbezorgen en waren precies op de tijd wat ik had aan gegeten. Al eerder in het restaurant gegeten en dat was ook top en leuke bediening. Het is echt een aanrader om daar te eten of laten bezorgen.

Marc
26 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten en perfect oo tijd geleverd. Echt een aanrader.

Roos
25 Januar 2022

Keurig op tijd bezorgd en echt verschrikkelijk LEKKER :)

Lukas
25 Januar 2022

Eten heerlijk zoals altijd!! De bezorging was voor het eerst wat verlaat. Het was het wachten wel waard, maar ik had de vertraging niet verwacht.

Marja
24 Januar 2022

Lekker gegeten

Paul Burger
24 Januar 2022

Altij heerlijk eten van Pasoek!

Martijn Kentie
23 Januar 2022
Den Drijver
22 Januar 2022
Lavie
21 Januar 2022

Duurde vrij lang. Eten was niet heel lekker, zaten hele harde kleine stukjes in de gebakken noodle wat je ook niet klein kon kauwen. At erg onhandig, want je moest het steeds uit je mond plukken. Smaak was wat zurig. Soep was oké, maar weinig verschillende smaken, vooral veel kokos. Na het eten onrustige buik (veel borrelen enzo), dochter had twee uur na het eten last van haar maag. Ik bestel hier niet nog een keer.

Joke
19 Januar 2022

Kip met oestersaus was perfect alleen de witte rijst was een grote klont

Floor
18 Januar 2022

Vriendelijke bediening. Hele lekker pad thai! Vers en veel groente

TPG
18 Januar 2022

Al vele jaren klant. Voor C ook in het restaurant; laatste jaar alleen maar afhalen. Prima eten. Ruime porties. Erg smakelijk. Redelijke prijs... de laatste tijd wel duurder geworden... Extra'tje: Gratis Kroepoek beloofd bij bezorgbestelling... helaas...t zat er niet bij. Jammer...maar zonder is 't ook goed!

Maribelle
16 Januar 2022

Bezorgtijd was erg lang, 1 uur en 3 kwartier. Eten was wel lekker maar niet warm genoeg. Rijst was hard.

Martijn Kentie
16 Januar 2022
-
16 Januar 2022
Safira
7 Januar 2022

Heerlijk zoals altijd! Bezorging was 20min eerder dan de aangegeven tijd en daar was ik erg blij mee.

Martijn Kentie
5 Januar 2022
Liesje
4 Januar 2022

Het was heerlijk, bestelling was er iets vroeger maar dat geeft niet was juist wel fijn en veel beter dan te laat en niet als je via Uber eats besteld.

Marco Spruijt
1 Januar 2021

Heerlijke papaja salad. Alles goed van smaak. Komen regelmatig uit Purmerend halen of terplekke rten

Mikal
1 Januar 2021

Het was erg druk, dus de bestelling 25 minuten later mee gekregen dan besteld via bestellen. Thuis helaas ook ontdekt dat ze de loempia's waren vergeten...maar telefonisch niet meer kunnen bereiken op dat moment. Normaal gesproken sneller en beter, maar deze keer helaas een beetje teleurstellend. Toch ga ik er van uit dat dit een eenmalige 'misser' was.

Roelie Koning
1 Januar 2021

Wel jammer als ik vis saus vraag ik een een of andere andere saus krijg dit is al de tweede keer 1e x helemaal vergeten nu een saus wat ik niet lekker vind .het eten was wel heerlijk

Wiebe Sloot
30 Dezember 2021

Wij besyellen vaak bij Pasoek. Eten is altijd heel goed, bezorgdienst (1,5 uur) is soms wel erg langzaam, hierdoor kan het eten kouder zijn dan gewenst

Geurts
29 Dezember 2021
Ing
29 Dezember 2021
Martin Kortlever
28 Dezember 2021

Het eten was op exact de afgesproken tijd klaar om opgehaald te worden en wat nog veel belangrijker is, het was heerlijk!

Claudia
24 Dezember 2021

Altijd heerlijk eten bij Pasoek en op tijd bezorgd👍

N
24 Dezember 2021
Martine
23 Dezember 2021

Wederom superlekker eten!

Martijn
23 Dezember 2021

Altijd heerlijk!! Echt zo goed!

M.geel
23 Dezember 2021
Geurts
21 Dezember 2021

Alles heerlijk, op tijd en vriendelijke bezorging. 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jady Petovic
20 Dezember 2021

Pad Thai kip besteld, maar zat geen taugĂ© bij, geen lente—ui, geen limoen, geen enkele groente en dat zou wel moeten bij dit gerecht (ook volgens de foto bij het gerecht). Toen ik erover belde om te klagen werd mij gezegd dat het onmogelijk is dat er geen groente bij waren. Ik moest beter kijken.

Ensy
19 Dezember 2021

Altijd lekker, hoge kwaliteit en mooie prijzen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Madeleine
19 Dezember 2021

Helaas, ondanks het verzoek ‘geen paprika’ zat er veel paprika in de maaltijd. En niet voor het eerst.

Roelie Koning
19 Dezember 2021

Was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen
19 Dezember 2021

Rode curry had een hoog Conimex gehalte. Niks Thais aan. Kipsate taai en leek wel gefrituurd. Wij doen dit niet meer.

Joost
17 Dezember 2021

Altijd snel, altijd lekker!

Mark Rutte
14 Dezember 2021

Seriously good soup

lineke
13 Dezember 2021
Corrie Kerssies-Kick
11 Dezember 2021

Het was heerlijk eten. De bezorging duurde een uur. Dat was minder. Maar het eten woog daar ruimschoots tegenop. We hadden geen enkele spijt dat we hadden besloten te bestellen. Toen er nog restaurantbezoek mogelijk was zijn we vaker bij Pasoek geweest

Ingrid Doest
11 Dezember 2021

Het eten vind ik heerlijk ! Echt aan te bevelen !!! En wat de prijs betreft ........daar hoef je het niet voor te laten . Eet smakelijk !!!

Sebastian
8 Dezember 2021

Heerlijk als altijd. Maar vreemd genoeg was de Massaman (voor de tweede keer) niet met tofu ondanks dat ik dat wel aangegeven heb. Is het niet handiger om de tofu versie gewoon op het menu te hebben? Minder verwarrend.

Stefanie
8 Dezember 2021

Eten kwam iets later dan was beloofd, maar kwaliteit was top.

Marja
7 Dezember 2021

Lekker eten. Op tijd bezorgd. đŸ‘đŸœ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M. Derks
4 Dezember 2021

Heerlijk eten!!!!

Wil Liu
3 Dezember 2021

Groene curry kip bestel. Rode curry kip ontvangen. Loempia's waren zacht, bijbehorende saus wat volledig uit het bakje gevallen. Rode curry had geen smaak.

Jessica
3 Dezember 2021
Marcco
2 Dezember 2021

Weer lekker gegeten, voor niet teveel geld

I Boekel
30 November 2021

Pad thai viel tegen. Eigenlijk vooral noodles. Ga ik niet meer bestellen. Andere gerechten waren lekker!

Ge.
29 November 2021

Ik bestel regelmatig bij Pasoek, gisteren was weer heerlijk behalve de kip met pepers & uien, deze was zo ontzettend pittig dat het niet te eten was. Ik hou van scherp maar dit was niet te doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Charlotte
29 November 2021
Ellen
28 November 2021
Koos de Boer
27 November 2021

Zoals vanouds prima

Finsy
26 November 2021

Te laat eten was super koud

Cariem Edsme
25 November 2021

Mijn complimenten! Al jaren komen wij hier met plezier. Heerlijk eten!

Van der Meer
24 November 2021

Altijd heerlijk eten en de bezorgtijd klopte helemaal!!

antoon martthesius
24 November 2021
Mike
18 November 2021

Beetje laat, maar het was druk. Verder heerlijk:)

Tibor
18 November 2021

Lekker 😋

J Moure
17 November 2021

pad thai was niet vers

Louis
15 November 2021
An
15 November 2021

Top

Arnold
14 November 2021

Lekker gegeten en een goede smaak

Carlijn
10 November 2021

Hele fijne Thai in Amsterdam - Noord. Ik kom er regelmatig om de massaman curry af te halen. Heerlijk!

Henny Van der Goot
8 November 2021

Altijd lekker; niets op aan te merken.

Eefje
7 November 2021

Het duurde bijna 2 uur (!) voordat mijn eten er was.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sophie
7 November 2021
Joke
3 November 2021
Marco
1 November 2021

Gewoon weer heerlijk Thais gegeten

Ali
27 Oktober 2021

Hele lekkere groenten en garnalen, maar gebakken rijst viel tegen.

Joao
25 Oktober 2021

Super lekker eten

No name
23 Oktober 2021

Mie was zeker geen mie, tahoe was meer een silky tofu. Pad Thai waren alleen noodles, geen groente, niks. Thom Kha was meer een Hollandse groente soep.

Manon
22 Oktober 2021

Heerlijk gegeten, veel verse ananas en groenten in de red curry gerechten. Mis misschien nog de typische Thaise aubergine maar smaak is allemaal goed. Snelle bezorging.

Rach
18 Oktober 2021

Voortreffelijk

J.A.hulzebos
18 Oktober 2021

Bezorging prima op tijd en aardige jongen. Het eten is niet meer zo goed als we gewend zijn.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

mairead
16 Oktober 2021
Rodenburg
9 Oktober 2021
Rens
8 Oktober 2021

Eten was behoorlijk later dan de geschatte levrtijd. Pad Thai Kai was niet smaakvol. Geen aanrader.

Nick
7 Oktober 2021

Goed zoals altijd

J.A.hulzebos
7 Oktober 2021

Het eten was echt niet lekker deze keer. Totaal geen smaak aan. Heel jammer

Gouke Drent
6 Oktober 2021

Goed eten!

Jo
4 Oktober 2021

Al jaren constante kwaliteit, als je lekker Thais wilt eten, is Pasoek in Amsterdam Noord de aangewezen plek!

Gideon
4 Oktober 2021

Eten was prima, bezorger ook vriendelijk. Maar het duurde meer dan anderhalf uur tussen bestellen en bezorgen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jan-Willem de Man
30 September 2021

Heerlijk. En het was dit keer erg snel.

Dirk
29 September 2021
O
25 September 2021

2.5u op eten gewacht helaas, wel lekker verder

A
22 September 2021
Uyttenhove
21 September 2021

Het eten was weer erg lekker, alleen niet echt warm meer. Het was ook erg jammer dat 1persoon niet mee kon eten ivm allergie voor paprika. Ik had dat wel in de bestelling aangegeven via het vakje "opmerkingen" . Dit was de 2e X dat het vergeten was , hoop de laatste X .

Julika
20 September 2021

Heerlijk eten en netjes en snel bezorgd

Han
19 September 2021
Boon
19 September 2021

Perfect

Tessa
16 September 2021

Heerlijk gegeten weer! Deze keer de kip cashew en de rode curry met garnalen, fijn ook dat deze meteen eetbaar zijn zonder nog te pellen! Tot de volgende keer!

Sandra
13 September 2021
Josi
12 September 2021

1 gratis kroepoek bij 6 porties eten is wel weinig. 83 euro

Lotte
10 September 2021

Snelle bezorging en altijd heerlijk eten!

Brigitte Hofman
10 September 2021
Fred
9 September 2021

Om 17.15 uur besteld en om 18.59 uur ein-de-lijk eens (lauw) bezorgd. Echt niet fijn.

Jan-Willem Klein
5 September 2021

Het was de eerste keer dat ik bij u bestelde. Ron de fietsenmaker beval u aan en hij had gelijk. Het eten was uitermate smakelijk.

Robin
30 August 2021

Lekker en goed gevuld gerecht.

wally de jong
29 August 2021

Eten was als altijd van prima kwaliteit,alleen was de broccoli wel erg rauw. Bezorging correct op afgesproken tijd.

Linda van Coesant
28 August 2021
Marit
27 August 2021

Uitstekend! En veel groenten in de rode curry, heerlijk!

Lisa
26 August 2021
Freek
25 August 2021

Flinke bestelling ivm verjaardag. Op tijd geleverd en veel complimenten over het eten van het bezoek. Niet zuinig gedaan met extra kroepoek waar ik om had gevraagd. Het was weer top! đŸ‘đŸ»

Louis
25 August 2021

Echt heel lekker!

Kitty
25 August 2021

Altijd heerlijk!

Thai
22 August 2021

Wederom fantastisch lekker, en een goede portie! Aanrader. Lekkerste van Amsterdam.

Joyce
22 August 2021

Eten super goed. Bezorgen super slecht, 2 uur wachten op je eten en als je belt om te vragen hoe lang het nog duurt wordt er niet opgenomen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jansje
20 August 2021

Was weer heerlijk!

V
19 August 2021

Eten was heerlijk. Goeie porties. Lekker warm. Op tijd geleverd.

Koos de B
19 August 2021

Den bezorging was 40 minuten later dan gepland

Jan Paul Vaalburg
18 August 2021

Heerlijk vers! Thais eten. Eten stond op de afgesproken tijd klaar. Top!

Anna
18 August 2021
Josi
18 August 2021
Barry
18 August 2021

Phad Thai was niet wat ik verwacht had van Thais restaurant, te heftige smaak geen goede balans. Kip cashew was gelukkig wel lekker.

Buddy
15 August 2021

Absolute afrader. Ik heb 4 pad thai besteld, waarvan 2 met kip en 2 met tofu. Allereerst moesten we anderhalf uur wachten op de bestelling terwijl er 20 minuten werd gezegd. Vervolgens was het een kleffe bende van rijstnoedels die als een brok aan elkaar hing. De smaak was niet veel beter (lees: walgelijk). Het was qua smaak nog het beste te vergelijken met rijstnoedels die 3 dagen lang in fles goedkope ketchup hadden staan weken. We hebben na een paar happen alle 4 de maaltijden zo rechtstreeks de prullenbak in gegooid. Wat zonde! Direct de laatste keer dat we hier iets halen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
15 August 2021

Wederom erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

iza
15 August 2021
Hulzebos
9 August 2021

Heerlijk zoals altijd en keurig op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Liesbeth
8 August 2021

Pasoek maakt heerlijk eten en het is snel klaar. Ik heb nog niet de hele kaart gehad, maar ga me nu richten op het vegetarische.

Claire
6 August 2021

Fantastisch lekker gegeten!

Stephan
2 August 2021

Het eten was lekker van smaak maar doordat het twee uur duurde voordat het eten er waren de gefrituurde voorgerechten al afgekoeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
2 August 2021
Dagmar
31 Juli 2021

Altijd heerlijk en punctueel

Richard
25 Juli 2021

Heel lekker,stelt nooit teleur

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leonie
21 Juli 2021
Ewoud
21 Juli 2021

Heerlijk!

Fleur
20 Juli 2021
Irene
19 Juli 2021

Keurig op tijd geleverd. Eten was nog heerlijk warm. Keurig verpakt. Kortom prima

Dagmar
18 Juli 2021

De kwaliteit was niet zoals we het gewend zijn bij Pasoek. Groenten waren erg gaar, cashewnoten zompig en bij de vis in rode curry zat nauwelijks saus. En het was ook nog een half uur later dan gemeld. Jammer, want we waren altijd fan van Pasoek.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Peter
14 Juli 2021

Gister eten besteld bij Pasoek, we wilden het graag bezorgd hebben. Pasoek vraagt €1,50 bezorgkosten, helemaal prima. Na de bestelling kregen we een mail waarin stand dat de verwachtte levertijd iets meer dan een uur was. Gebeld met de vraag of zelf ophalen een mogelijkheid was, dit was inderdaad een half uur sneller. Dit hadden we eerder ook zo gedaan, dus fijn. Bij het ophalen informeerde ik deze keer toch eens naar die €1,50 bezorgkosten. Die dienst namen we tenslotte niet meer af. We kregen te horen dat het zelf ophalen onze eigen keuze was, maar omdat we wel voor bezorgen gekozen hadden we die €1,50 toch moesten betalen. Heel vreemd, klantonvriendelijk en onverdedigbaar. Pasoek heeft hier tenslotte verder geen onkosten aan. Eten hebben we laten staan, voor ons de laatste keer hier...

Rach
13 Juli 2021

Altijd heerlijk!

Sam
12 Juli 2021

Was lekker en stond op de aangegeven tijd klaar.

Rene
10 Juli 2021

Het viel tegen. Vroeger lieten we regelmatig be,orgen, maar het was al even geleden. Satesaus was half olie. Rijst en noodles waren veel te gaar. Pad Thai smaakte naar tomatensaus. En de portiegrootte is enorm verkleind, of de prijzen zijn enorm verhoogd. Of allebei. Voor ons de laatste keer geweest.

Liesbeth
10 Juli 2021

Was weer erg lekker! En de bestelling was ook op tijd klaar.

Robin
5 Juli 2021

Heerlijk, vers, en genoeg!

Mischa Rijnierse
1 Juli 2021
J. Bos
30 Juni 2021

Andere keren was ik erg enthousiast (al werd de beloofde gratis kroepoek niet altijd meegeleverd en ontbrak in een eerdere bestelling eens de rijst), maar deze keer ben ik dat helaas veel minder. Ik vond de smaken van de gerechten minder uitgesproken en de vis in Plaa Shoe Shee niet erg lekker. Zelfs mijn favoriete gerecht (Keng Kai) vond ik nu weinig bijzonder. Jammer. Ik hoop een volgende keer eventueel weer te bestellen en beloof dan bij een positieve beoordeling ook een positieve recensie achter te laten! De bezorging was vriendelijk (en duurde een kwartier langer dan het beloofde uur).

Marcel
30 Juni 2021

Goede kwaliteit en snel geleverd. Hoeveelheid is meer dan genoeg voor 1 persoon.

SdW
27 Juni 2021

Hartstikke lekker, alleen we kregen niet wat we besteld hadden đŸ€”

Frederic Minvielle
27 Juni 2021

Lekker en vers, op tijd bezorgd. Goed ingepakt.

Gitte Kleinepier
26 Juni 2021

Het eten was erg lekker. Online besteld en betaald. Snelle levering.

J.ronde
26 Juni 2021

In opmerkingen. Verzoek geplaatst:.nua. prik Thai. Gerecht. Aub. Zonder groentes. . Geen resultaat. Alles zat er doorheen. Uien broccoli etc. Mijn schoonmoeder lust het dan niet.

Tessa van Dijk
24 Juni 2021

De mix van voorgerechtjes gekozen, echter het viskoekje zwom in de satésaus van de saté. Niet heel handig om deze in een bakje te doen samen. De kip cashew en de Tom Kha Kai waren lekker.

Henny Van der Goot
22 Juni 2021

Het was prettig om op de website te zien dat het een uur zou duren voordat mijn bestelling kwam, want daar kon ik uit afleiden dat jullie het weer lekker druk hebben in jullie restaurant en dat gun ik jullie, na de moeilijke corona tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arnold
21 Juni 2021

Heerlijk eten..kwaliteit producten..echt heerlijk was alles

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sam
21 Juni 2021

Het eten werd snel bezorgd, goed verpakt en goed warm. En het was lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thijs Vorstman
20 Juni 2021
B
19 Juni 2021
Richard
13 Juni 2021

Lekker gegeten, mocht wel iets pittiger ;). Bezorging was uitstekend! Ik vraag altijd prik nam pla bij mijn bestelling maar op de een of andere manier krijg ik deze nooit erbij. Tenzij ik afhaal.

Rineke
12 Juni 2021

Ik vond de soep lekker maar de biefstuk in oestersaus helaas flauwe hap. Niet wat ik gewend ben van Thaise eten.

Tamara
9 Juni 2021

Heerlijk als altijd. De mie was anders dan een tijdje terug, zou dat weer terugveranderen. Verder top.

Steensma Brian
7 Juni 2021

Eigenlijk is de ervaring als altijd. Vriendelijke en beleefde bezorgen die een goed verpakte heerlijk maal komt brengen. Tot nu toe altijd tevreden!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Belinda
2 Juni 2021

Super lekker!

Tibor
2 Juni 2021

Heerlijk... Zoals altijd!

Hanzo
31 Mai 2021

Het eten is heerlijk, de bezorging is vaak (veel) te laat. Dat heb ik al een paar keer gehad en is echt vervelend.

Marc
30 Mai 2021

Echt lekker!!! hartelijk bedankt!

Charlotte
29 Mai 2021

Prima eten en punctueel bezorging.

Rineke Vonk
25 Mai 2021

Heerlijk eten en afgesproken tijd bezorgd. Aanrader.

Koos de Boer
25 Mai 2021

zoals altijd heerlijk

Vis N
25 Mai 2021

Goed op tijd gebracht, en smakelijk gegeten.

Monique
15 Mai 2021

Bezorging prima op tijd. Het smaakte allemaal heerlijk.

Beau
15 Mai 2021
Enver
10 Mai 2021

Heerlijk vers eten! De bezorging duurt wat lang dus bestel op tijd (min 1 uur vooraf) maar dat komt omdat alles lekker vers is :-)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

B
7 Mai 2021

altijd goed.

De Boer
5 Mai 2021
Marcel
30 April 2021

Erg smakelijk. Vlees mals, groente knapperig en royale porties.

martijn
30 April 2021

Weer heerlijk gegeten en binnen een uur door pasoek zelf bezorgd

Maart
30 April 2021

Was weer zeer lekker en snel bezorgd

Eva
29 April 2021
Tessa
29 April 2021

Lekkere Thaise maaltijd, als voorgerecht de mix van verschillende hapjes, allemaal heel erg goed en lekker! Als hoofdgerecht de Tom Kha Kai en de kip cashew. Ook prima smaken, echter de soep mag iets spannender en bij de kip cashew zouden wat meer groente mogen. Verder zeker voor herhaling vatbaar!

de Boer
27 April 2021
Ben
27 April 2021
Marit
26 April 2021

Gewoon altijd goed!

Henny
19 April 2021

Altijd goede kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tom
18 April 2021

Bezorging kwam ruim half uur later dan gevraagde tijd. Bestelling was 1,5 uur eerder besteld. Eten was goed net als altijd

Malin
16 April 2021

Heeerlijk eten en super snelle bezorging! Ik bestel vaker bij Pasoek :)