Facebook

Beoordelingen van Pasoek Amsterdam

Recente recensies van Pasoek Amsterdam

4 sterren na 386 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, vriendelijke bezorger. Wel jammer dat de beloofde kroepoek er niet bij zat.

, 15-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een snelle en vriendelijke bezorging! En het smaakt altijd heerlijk!

, 10-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam pas na ruim een uur. Ik had aangevinkt zo snel mogelijk, omdat de eerst mogelijke bezorgtijd pas na 45 minuten was. Dat het dan ruim een uur later is is jammer. Tevens was het eten niet echt warm meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet goed deze keer, het gerecht leek wel opgewarmd,het vlees was droog, de groente bestond uit drie dunne stronkjes broccoli en er was nauwelijks (oester)saus bij

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten met een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding. Dit is zeker de beste Thai van Nootd maar misschien wel de beste van heel Amsterdam!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles klopt altijd bij Pasoek: de bestelling, de tijd van aflevering en natuurlijk het eten.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en de bezorging was vlot en de man heel vriendelijk 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en als altijd erg goed van smaak.

, 21-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roerbakgroenten waren jammer genoeg nogal flauw, weinig smaakvol

, 18-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super snel & super lekker

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde maarliefst 1 uur en 40 minuten.. Na 40 min wachten belde ik en, werd met mij verteld dat de bestelling al ‘klaar en onderweg was’. Klopte niet dus. Nog een uur daarna moeten wachten. Absurd!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker maar een bezorgtijd van meer dan 5 kwartier is Pasoek onwaardig. Doe daar wat aan mensen!

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde enorm lang, 45 minuten Zou fijn zijn als dat wordt aangeven als je “ zo snel mogelijk” bestelt.

, 14-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: lekker, netjes verpakt, op tijd & aardige bezorger.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, hoffelijk thuisbezorgd!

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Constante kwaliteit; gaat nooit mis.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker ! :)

, 27-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Wel 1.30 uur op ons eten gewacht. Het was waarschijnlijk erg druk, aangezien het zaterdag was.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rundvlees was hard Vis was niet lekker. Zo weg gegooid. Zelfs de rijst was niet vers. Dit was voor ons de laatste keer

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een redelijke prijs.

, 31-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1 uur en kwartier kreeg folder van andere Thai toch maar eens proberen

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgd binnen 30 minuten, vriendelijke bezorger. Eten warm en erg lekker. Ruime porties.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker & goedkoop Vriendelijke personeel en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasoek blijft een van mijn favorieten voor bezorging in Amsterdam-Noord. Heerlijk gegeten. Vooral de kipsateetjes zijn top! Bezorging was iets later dan besteld maar hooguit een minuut of tien.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heer-lijk, as always ;)

, 13-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelde Ped Priou Waan, doe dat vaker maar deze keer zat er wel heel weinig groente in en de eend leek ook wel opgewarmd

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: heerlijk, op tijd, goed verpakt. Zeer tevreden (vaste) klanten, zijn wij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ben heel tevreden en was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima, Genoeg eten, meer rijst dan nodig.

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Buitengemeen lekker en betaalbaar.

, 22-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. We hadden online besteld, maar het duurde 1,5 uur voordat het werd bezorgd.

, 21-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en lekker eten! Alleen deze keer kreeg ik curry met kip ipv rundvlees.

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en wederom heerlijk gegeten!

, 06-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten, vooral de curry's!

, 01-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals t altijd is bij Pasoek! Bezorging duurde een uur, en das lang als je trek hebt mr het was vast een drukke avond voor ze😉

, 11-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en vers!

, 10-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten als altijd heerlijk, jammer van de bijkomende kosten (voor het tasje, naar niet voor de bakjes, maar vooral voor de transactiekosten en bezorging ....)

, 09-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sorry verkeerd geleverd,maar later is het recht getrokken

, 08-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Warm, snel bezorgd en lekkere curry’s. viskoekjes echt goed!

, 06-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smelled bezorging en prima eten!

, 01-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top eten!!!!

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vriendelijk eten echt helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ronduit schandalig en schaamtelijk. Besteld om 19u02. Levering meer dan 60 minuten later. Bestelling niet compleet. Gebeld om te melden...geen excuses ontvangen...wel werd er gemeld dat binnen 10 minuten het vergeten deel geleverd zou worden. 10 minuten werden 80 minuten. Ondertussen in een maaltijd een tuinboon gevonden met kunststofdraad errond. Deze maaltijd gaven we retour toen de bezorger opnieuw langskwam om om het vergeten deel af te leveren. Ondertussen gingen de kinderen al naar bed, zonder warme maaltijd. Na 48u zelfs geen enkele reactie van Pasoek. Blijkbaar is de klant hier gewoon een vieze geldkoe. Vreselijke ervaring!

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

keurig op tijd redelijk koud waardoor minder smakelijk jammer ben beter gewend, en weer niet de beloofde KROEPOEK wel op de keukenbestelbon

, 25-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke curry en de vega saté was ook heel lekker!! Aanrader!

, 24-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as always

, 17-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte weer heerlijk!

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden gekozen voor optie 'zo snel mogelijk bezorgen'. Dit duurde echter meer dan 75 minuten..

, 10-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snel geleverd en smakelijke maaltijd.

, 06-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas koud en geen kroepoek... Vorige keer ook al, toen bestelde ik 18.45 uur en werd het 22.15 uur besteld. Jammer want ik ben vaste klant...

, 02-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen al jaren bij pasoek en altijd lekker eten! Specialiteit met kip en gember ook heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en stipt op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, maar helaas heeft het 2,5 uur geduurd voordat er bezorgd werd. Als het zo druk is had ik dat graag geweten, dan hadden we ergens anders besteld. Meermaals gebeld, werd soms zo opgehangen, geen duidelijk antwoord over hoe lang het nog duurt en kreeg niet het idee dat we serieus genomen werden. Jammer.

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op een gewone dinsdagavond bestelde ik iets voor 19 uur voor de eerste keer bij Pasoek. Na 1-1/2 uur wachten werd er pas iets afgeleverd. Anderhalf uur! Ik ben erg teleurgesteld.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Unfortunately it took almost 90min until we had the food and by the time it arrived it was not very warm. In other occasions we were more satisfied with this restaurant but you always need to be patient, delivery times are quite long.

, 26-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meer dan twee uur (!!!) gewacht op het eten. Na 1 uur gebeld: antwoord: het eten is klaar het wordt zo gebracht. Na anderhalf uur nogmaals gebeld: antwoord: bezorger is onderweg. Pasoek is hier 10 minuten vandaan, maar bezorger presteerde het om er meer dan een half uur over te doen. Eten was ook niet warm meer. Heb al vaker bij Pasoek besteld, en ze doen er meestal wel lang over, maar omdat de gerechten meestal van goede kwaliteit zijn, blijf je toch maar klant en accepteer je dit nadeel. Maar dit was toch echt de laatste keer, twee uur wachten op je eten en ondertussen aan het lijntje gehouden worden zonder enige vorm van excuus gaat me echt te ver. Kwaliteit deze keer maar 2 sterren omdat het niet meer echt warm was.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.45 besteld en betaald, drie uur later bezorgd. Na 5 telefoontjes en een bezoek, alle telefoontjes gelardeerd met leugens zijdens PASOEK. Kortom een waardeloze organisatie waar de winkelier bovenaan staat en de klant tot wanhoop gedreven het bos ingestuurd wordt. Dit komt nooit meer goed!!

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten, geen gratis kroepoek en het eten was koud of lauw. Jammer want kwaliteit was goed.

, 24-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde zeker een uur. Maar ja, ik bestelde vrijdagavond iets na29,00. Eten was iets minder smaakvol dan ik gewend was bij Pasoek en de saté was koud.

, 21-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas een uur moeten wachten

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen bij de vegetarische maaltijd zit er wel erg weinig groente in verhouding tot de hoeveelheid noodles en tahoe.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Thais eten, bezorging altijd heel vlot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling geplaatst via dr app en na een uur nog geen levering. Gebeld en bestelling was kwijt..... Vervolgens half uur later wel alles gekregen. Is echter niet de eerste keer dat dit gebeurd. En geen compensatie of tegemoetkoming in welke vorm dan ook en vind ik niet zo klantgericht. Na vele ‘vergissingen’ mag dat wel eens vind ik

, 13-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rechtstreeks bij Pasoek besteld; niet via Thuisbezorgd. De gerechten als altijd heerlijk; nette en vriendelijke bezorging. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is okay, maar is wel eens beter geweest. Bezorging is met 75 minuten ronduit veel te laat.

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zo als altijd zeer goed smakelijk en op een goede tijd bezorgt

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

SUPER lekker gegeten!

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk, en betaalbaar!

, 08-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker, maar had wel wat warmer gekund.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasoek maakt heerlijke curry. Wij hebben lekker gegeten. Bezorging op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten, wel jammer dat er witte rijst bij zat terwijl wij nassi hadden besteld, en ja, de gratis kroekoep zat er helaas ook niet bij. Volgende keer beter.

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat helaas geen rijst bij de bestelling. Het duurde ca 45 min voordat deze nageleverd werd. Jammer dat zijn we niet gewend.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker!

, 17-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen er regelmatig en vinden het altijd erg lekker. Gisteren alleen een gerecht besteld met garnalen en ik kreeg iets met tofu. Het smaakte prima, maar ik miste erg mijn garnalen. Ik had gebeld en toen wilden ze het nog wel het naleveren, maar het was al best laat en ik had honger.

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen kroepoek 😪

, 01-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer smaak vol lekker en nog snel ook

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Had om 18:33 besteld en om 21:23 belde ze aan . Top service 👍🏼 Je moet in iedergeval geen honger hebben.

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

, 23-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, snel bezorgd, goed warm.

, 22-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rundvlees heerlijk mals.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijk eten

, 12-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is de bestelling niet goed gemaakt. We kregen de loempia, in plaats van de bestelde pangsit. Het eten was verder weer vanouds lekker, maar de kids waren flink teleurgesteld.

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, echt top!!!

, 03-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

anderhalf uur mogen wachten, eten is verder op zich goed, maar ik betwijfel of we binnenkort hier nog eens gaan bestellen, was ook niet de eerste keer dat we zo lang mochten wachten..

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag was het eten niet wat ik gewend ben van Pasoek. Het leek meer op Chinees dan Thais en had heel weinig (gebakken) riist..Jammer dit hoor.

, 30-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The guy arrived within 20 minutes . Food was very warm and nice. I wish they could add in the menu also the mango sticky rice .

, 24-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is top! Bezorging laat vaak lang op zich wachten. Uur of langer!

, 11-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en prima op tijd bezorgd!

, 08-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Drie kwartiertjes na bestelling in huis, is acceptabel. Eten is nog gloeiend heet en zorgvuldig verpakt. Eten is heerlijk.

, 07-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten zoals altijd! Goede porties!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten en bezorging op tijd en zeer vriendelijk. Wij bestellen regelmatig en het eten is hoog van kwaliteit en constant. Absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd en zeker die viskoekjes! Dank

, 02-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

.

, 01-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voor de derde keer! Bezorging mag iets sneller, maar het eten smaakt fantastisch.

, 28-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 27-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer smakelijk en erg lekker mooi op tijd heel goed

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd fantastisch lekker. Wordt heeelemaal blij van dit eten, zou graag eentje in de buurt hebben bij waar ik woon.

, 25-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, en die kroepoek is Top!

, 18-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Super eten! Jammer dat ze alleen niet bij mij bezorgen.

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd en heel lekker ! 👍

, 17-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, bezorging op tijd, vriendelijke bezorger en het eten is lekker.

, 13-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, lekker gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en goede kwaliteit

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Beetje teleurgesteld in de bestelling vandaag. De Tahoe Pad Ped "Tahoe in rode curry saus met groenten" was meer saus dan groenten en de tahoe ontbrak geheel. Hopelijk de volgende keer beter

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen kroepoek en werd niet opgelost helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had besteld en betaald voor 2030 te laten bezorgen want kinderen moesten ook op tijd naar bed (net terug van vakantie) Om 2050 nog, niks dus gebeld, iets fout gegaan met bestelling. om 2130 pas ons eten. Geen tegoedbon of korting gekregen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd dezelfde kwaliteit. Verse ingrediënten. Heerlijk. Top dus.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en goed verpakt!

, 28-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had kip besteld maar kreeg rundvlees! Noodles waren ook minder vers dan normaal. Het blijft lekker!

, 24-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Bezorging duurde alleen wat lang, ca 60 minuten.

, 23-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Grote porties en lekker eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij bezorging bleek maar 1 gerecht te zijn bezorgd ipv 2. De bezorger was wel heel vriendelijk. Na bellen dus eventjes moeten wachten op tweede gerecht. Het eten zelf smaakt goed.

, 21-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, bezorging op verwachte tijd.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden het gekende voorgerecht.. jammer daaraan is dat alles in 1 bakje wordt gestopt en dat daardoor het loempiadeeg en de pansit niet meer knapperig waren en ook was het meeste doordrenkt met de pindasaus van de saté uit dat gerechtje. Echt jammer, want je wilt juist alles apart proeven. Verder was de rijst prima en hadden we een lekkere massaman kip. Niet te pittig. En goede verse kroepoek. De tip voor die hapjes is om de loempia en de pansit in een papieren zakje te verpakken. Dan blijft het wel knapperig

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig binnen 25 minuten besteld en het was weer heerlijk maar dat wisten we al want we eten hier vaker.

, 12-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

thaise omelet is heerlijk en de bezorging prettig en snel

, 02-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas alweer geen gratis kroepoek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig gegeten en bezorging was grandioos!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

, 29-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb voor de derde keer een bestelling geplaatst bij Pasoek. Alle drie de keren zijn ze te laat gekomen. Rond 16:00 besteld met verzoek om 18:30 te bezorgen. Alle keren rond de 30 min te laat. Eten was super!

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke maaltijd en perfect op tijd bezorgd.

, 26-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd super tevreden over Pasoek, maar afgelopen zaterdag (23 september) helaas niet. De bestelling was pas (bijna) 2 uur nadat ik besteld had bij ons. Daarnaast wist ik niet of de bestelling uberhaupt nog zou komen, en toen ik Pasoek zelf belde heb ik 2x 12 minuten in de wacht gehangen zonder dat iemand mij te woord stond. Jammer, want we hebben hier normaal hele goeie ervaringen mee!

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd. Al vaker hier besteld en altijd erg goed!

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel bezorgd ,het was wel maandag maar toch. Het eten was erg goed van smaak, een van de beste die we de laatste tijd hebben besteld.

, 12-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Bijna anderhalf uur na bestelling geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker mals vlees ga zo door!

, 10-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker zoals altijd!

, 08-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en een constant hoge kwaliteit voedsel; een van onze favorieten!

, 03-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 01-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en dat is het altijd bij Pasoek. En je wordt vriendelijk geholpen, ook al is het druk in het restaurant.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was verrukkelijk maar dit keer bijna 2 uur moeten wachten op het eten. Ik snap dat het zondagavond druk is, maar dan moeten ze maar waarschuwen over de lange wachttijd. En de beloofde kroepoek zat er ook niet bij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd!👍👍

, 15-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 14-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. En snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde veel te lang voor het eten er was: anderhalf uur!

, 13-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, maar werd pas na ruim 1 uur (en na 2 keer bellen) bezorgd.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten! De bezorging zou er zsm zijn en kwam helaas pas na 1 1/2 uur. Toch beveel ik het zeer aan.

, 09-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten. Half uur na bestelling ontvangen. Als je extra portie mihoen bestelt, krijg je geen rijst meer die volgens info bij het standaard gerecht is inbegrepen.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam pas na ruim 2,5 uur

, 01-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goor.

, 29-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was ok, maar heb wel eens lekkerder gegeten bij Pasoek. Berzorgen duurde (weer) erg lang: meer dan een uur rn het eten was lauw.

, 23-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging duurde heel lang. (75 minuten) Uiteindelijk gebeld, bestelling bleek vergeten, terwijl mijn man richting het restaurant ging om af te halen werd het alsnog bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, vers eten voor een redelijke prijs. Ze nemen telefonisch contact met je op indien er een vraag is over de bestelling. Service gericht. Bezorging altijd stipt en vriendelijk.

, 19-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is lekker, maar bestelling via internet schijnt als laatste aan de beurt te zijn. Ik heb gebeld en men vertelde me dat de mensen in het restaurant voor gaan, dan de mensen die in het restaurant eten komen halen en als laatste zijn de bestellers via internet aan de beurt. Daardoor moesten wij 1,5 uur wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en beter dan de vorige keer!

, 10-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en goed warm. We moesten er echter wel meer dan een uur op wachten.

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en keurig op tijd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord: heerlijk! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker maar het duurde één uur en 10 minuten voordat het bezorgd werd. Dat is toch echt te lang. De loempiaatjes waren koud.

, 01-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18u eten besteld, maar helaas was onze bestelling vergeten. Dus om 19.30u hier achteraan gebeld. Uiteindelijk bij zelf afhalen - na 25 minuten wachten in de zaak - pas om 20.30u het eten gekregen. Wat drankjes van de zaak konden er helaas niet vanaf. Weinig klantgericht dus en dan komen de telefonische excuses niet echt oprecht over. Erg jammer!

, 29-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijk bezorger en niet beroerd om even naar boven te komen. Heerlijk eten!

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verrukkelijk eten, heerlijke smaken en verse ingredienten MAAR... we hebben TWEE uur gewacht op onze bestelling!!! Ik snap dat zondag druk is, maar laat dan in ieder geval iets weten dat het langer duurt. Of desnoods terugbellen en eerlijk zijn over de drukte.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer helemaal dik voor elkaar

, 23-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke thais eten altijd, deze keer ook weer! Vooral met de verse groenten erdoor wat ook echt wat voorstelt qua goede, voldoende hoeveelheid en verse groenten.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Elke keer is mijn Pansit lauw, dit vind ik heel jammer. Maar ze smaken heerlijk, lekkerste die ik ooit gegeten heb.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! En prima bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren uitgebreide bestelling, waaronder weekaanbieding en weekspecial. Weekaanbieding verkeerd ontvangen en weekspecial helemaal niet ontvangen. Na bellen zou weekspecial (tilapia intamarindesaus) alsnog gestuurd worden, echter er kwam kip met cashewnoten !!!???

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de groene curry was te zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hadden twee curry's besteld, allebei prima, authentieke smaak, goed warm ondanks de afstand (5km), zag er verzorgd uit en op tijd bezorgd. Lekker gegeten, voor herhaling vatbaar!

, 22-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit perfect, bezorging na 20 minuten dus uitmuntend!

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker maar niet super, miste echte Thaise frisheid/volheid van smaak. Bezorgen duurde erg lang, meer dan 1,5 uur. Ook klopte de levering niet, die werd dan wel weer heel snel nabezorgd.

, 20-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tom ka kai ipv Tom yam soep gekregen, maarja was wel lekker!

, 19-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker! Favoriete thai.

, 18-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gerechten zijn meestal prima, deze keer was het voorgerecht kennelijk opgewarmd in de magnetron want de pangsit was slap en taai. Ook ontbrak de gratis salade maar dat gebeurt wel vaker

, 17-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als je op een maandag avond belt voor drie porties sate en 1 hoofd gerecht en daar ruim een uur op moet wachten...dan moet je toch eens met je kok/chef gaan babbelen en een beetje voort maken.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima Thai! Twee curry's en een papayasalade genomen. De panang en rode curry waren qua smaak niet erg verschillend van elkaar maar alsnog erg lekker. Tevens zijn ze bij Pasoek erg gul met groente en kip. Ik ga dus zeker nog eens hier vandaan eten laten bezorgen. Ook al is de wachttijd wel wat lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

net van vakantie terug, even niets in huis om te eten, dus lekker eten bestellen. 17:45 eten besteld en om 19:45 mijn eten gekregen, dus de kinderen met een boterham in bed gestopt! 2 uur erover gedaan om eten te bezorgen. Geen doen, vreeslijk service

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2,5 uur op mijn eten moeten wachten en 2x moeten bellen waar het bleef. Gelukkig was het eten goed en nog warm.

, 04-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, verzorgde verpakking en levering.

, 02-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker, duurde alleen wel een uur voordat hij er was

, 25-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt heerlijk eten, en vlot bezorgd, alleen salade gekregen bij de bestelling in plaats van kroepoek.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Minimaal een uur moeten wachten op mijn bestelling, terwijl ik er minder dan 10 min vandaan woon. Toen ik opbelde werd er niet echt naar de klacht geluisterd en verteld dat de bestelling zo onderweg zou zijn. Graag wat meer inzet voor je klanten!

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat je voor een bestelling van 60 euro nog 1 euro bezorgkosten moet betalen

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasoek heeft echt superlekker eten. Daar bovenop kreeg ik mijn box of snacks zelfs 2x :-) Kudo's voor Pasoek. De bezorger is ook altijd supervriendelijk en snel. Good work Pasoek!

, 11-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en tijdig bezorgd. Fijne gratis salade erbij!

, 09-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als vaste klant een beetje teleurgesteld. Duurde ruim een uur qua bezorging. Kan best dat het druk is, maar dan bel je even. De beloofde gratis salade zat er ook niet bij... smaak was verder goed van nr. 95 alleen wel erg veel paprika als groente.

, 08-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goede service. Ik werd gebeld omdat de bestelling een paar min later aan zou komen, vond ik erg beleefd.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De smaak van het eten was lekker pittig. De bezorging was voor een zondag avond redelijk snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Phat si-io vond ik vrij vlak en vettig smaken. Daarnaast denk ik dat chinese broccoli of bok choi oid een lekkerdere toevoeging zou zijn. ps. de Gratis salade of kroepoek (Salade) had ik hoogstwaarschijnlijk nog zelf moeten toevoegen aan de bestelling? Ik heb deze niet ontvangen. Misschien is het handig om dit duidelijker op de site te zetten. Met vriendelijke groet en hopelijk tot snel, Jan Pieter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging heeft er 1,5 uur over gedaan. De groente waren te lang door gekookt. De bite was weg. Jammer want is alles in orde.

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer de zoveelste bestelling bij Pasoek en nu pas een beoordeling. Pasoek heeft mij/ons nog nooit teleurgesteld. Alles is vers, warm en altijd binnen 30-45 minuten bezorgd. Tot de volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima maaltijd en goede jasmijnrijst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goede Thai!

, 09-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en prima service.

, 07-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, lekker en goed warm!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lauw en de rijst zat er niet bij. Dit is de eerste keer ik er niet zo blij mee ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren mijn nummer 1 thai in Amsterdam.

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

toppertje

, 20-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Keng Kiou Waan Ped was erg weinig en ik vond er weinig smaak aanzitten . De Koeng Pad Ped was wel goed .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 11-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

superlekker eten!

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten (curry, pad thai & kip cashew) en op tijd bezorgd!

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sate is werkelijk waar geweldig!

, 07-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van Pasoek was heerlijk!! De porties zijn lekker groot en het kwam allemaal netjes verpakt. We hadden aangegeven dat het zo snel mogelijk geleverd zou worden, en toen werden we gebeld dat de bestelling wat later zou zijn dan verwacht, super goede service. Het eten was er toen netjes op de aan de telefoon beloofde tijd. Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

, 06-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam erg laat en was niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The kwaliteit van mijn mij gerecht vond ik niet geweldig. Ik heb het al beter gehad. De eend smaakte als of hij al dagen lang warm gehouden was. De huid - die eraan was gelaten - was daardoor een glibberig iets. Jammer om het vlees maar het verdween in de vuilnisbak. The Tom Ka Kai was daarentegen geweldig. De sla wederom moest eerst een paar uur in de koelkast want deze tijdens transport warm was geworden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tweede keer besteld. Het eten was er snel en het smaakte weer perfect.

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals vanouds echt heerlijk eten van Pasoek. Alleen duurde het ruim een uur voordat het geleverd was. Het zal wel druk zijn geweest. Een SMSje / mailtje met een indicatie van de levertijd voorkomt teleurstelling. Verwachtingsmanagement is belangrijk!

, 23-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd door een vriendelijke bezorger. Altijd prima kwaliteit.

, 20-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker (zoals altijd)! Ik heb voor het eerst via hun eigen website een bestelling geplaatst en betaald met de creditcard. Na betaling zag ik pas dat er kosten aan de creditcard waren verbonden. Beetje jammer dat het niet eerder werd vermeld.

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

It was lekker

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is keurig op tijd. het eten ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker en ook de bezorging was redelijk snel ondanks een zaterdagavond. TIP: de gebakken rijst had iets beter gekund, zeker nog steeds erg lekker, maar was meer een gemixte witte rijst dan echt gebakken zeg maar.

, 10-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer besteld en bezorgt, lekker eten en prima communicatie!

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer geweldig lekker. De beste thai van Amsterdam!

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vriendelijke bezorger en altijd heerlijk eten!

, 04-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, beetje zoetig en iets meer groente mag wat mij betreft. De bezorging duurde iets te lang, de bezorger bleek verdwaald maar belde pas na 45 minuten. Mag eerder;-)

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten !

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te veel ui in het gerecht ben anders gewend van een thai. Ook erge maagzuur na het gerecht. Hoop dat jullie wat met deze tips kunnen.

, 21-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb op de verkeerde datum besteld, stom, stom, stom! maar keurig afgehandeld door jullie, ik ga zeker vaker bestellen bij jullie met zo'n fantastische service. nogmaals dank.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was voortreffelijk, echt heerlijk gegeten! Ik had de garnalen met witte peper en de tahoe saté . Er zat ook een lekkere salade bij. Het enige minpunt was dat ik anderhalf (!) uur op mijn bestelling heb moeten wachten ...besteld om 19.02 en bezorgd na 20.30u.

, 15-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pasoek is mijn favo Thai restaurant in Amsterdam. De sate is helemaal fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd alles lekker warm.

, 10-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bezorging duurde wel 1 uur, maar 't was vrijdagavond & ik had m'n bestelling rond etenstijd geplaatst.

, 08-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In tegenstelling tot alle voorgaande bestellingen duurde het deze keer relatief lang voordat er bezorgd werd (75 min) en bovendien was het koud. Volgende keer weer als vanouds hoop ik.

, 07-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd, goed warm nog, en lekker Thai food voor een redelijke prijs.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was snel gebracht en het eten was overheerlijk. Dank jullie wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd en smaakte goed zoals altijd. Ze haddan zelfd me opmerking over het weglaten van de gratis salade goed gelezen en er kroepoek bij gedaan ????

, 03-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt een traktatie!

, 30-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim een uur wachten oo bestelling terwijl bij afhalen gerechten in 10 minuten klaar zijn. Is de teeede keer dat het zo lang duurde. Vorige keer gemeld en ik zou gecompenseerd worden. Hieraan herinnerd maar geen compensatie gekregen.

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 27-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben bijna 2 uur op onze bestelling moeten wachten en de bezorger was erg onvriendelijk. Eten was lekker.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal erg lekker lijkt er op alsof ze er niet zoveel zin in hebben laaste tijd... Gerechten met minder zorg bereid.

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en superservice!

, 15-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk eten!

, 12-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was top, maar de loempia's waren koud omdat de bezorging 2 uur duurde. Had 2 keer gebeld en kreeg steeds te horen dat de bezorger onderweg was. Was wel de eerste dat het zo lang duurde.

, 11-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd en natuurlijk heerlijk eten!

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit Thaise eten is altijd een feest! De smaak, kwaliteit, kortom echt genieten!

, 08-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! :)

, 07-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechtste soep ooit- vegetarisch Tom Kha- gewoon niet doen mensen! Loempia's waren erg lekker, maar ze lijken meer op Vietnamese dan Thaise loempia's. Ze moeten nog veel leren over Thaise cousine.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde lang 1 uur gewacht, eten was lauw. Beetje jammer

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een uur voor tijdstip van bezorging besteld. Bestelling was er op de minuut nauwkeurig op het afgesproken tijdstip. Curry was iets pittiger dan op basis van twee pepertjes verwacht. Verder was het weer heerlijk en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

55 minuten na bezorging online te hebben doorgegeven deze ontvangen, maar pas nadat ik gebeld had waar deze bleef en toen was het er in 5 minuten. Tevens de rijtijd van Pasoek naar mijn huis. Vergeten te bezorgen? Weet het niet, maar alle voorgerechten waren wel al koud. Belde ze op om te vragen wat er was gebeurd. Druk. Wel wilden ze keurig de bestelling opnieuw komen brengen.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, maar ik miste de gratis salade die beloifd was.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very tasty food. I order often from them.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewoonlijk bezorging stipt en correct, de gerechten heerlijk. O Een dingetje, op de site werd een Thaise salade beloofd bij online bestellingen, daar was ik benieuwd naar, helaas: geen salade.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen gratis salade wederom niet meegeleverd, geen reden om niet meer te bestellen maar wel minpuntje

, 10-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was weer goed. Alleen de gratis salade die werd beloofd ivm online bestellen, was niet mee bezorgd!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veel te lang

, 20-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, maar duurde best lang voordat het er was (50 min). Wel gek dat er bij de bestelling op het laatst snel en ongevraagd een tasje en iDEAL kosten worden toegevoegd aan de bestelling...

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee uur later werd het pas bezorgd! Vorige keer duurde het ook zo lang helaas. Dit vind ik echt niet kunnen..

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijk, beste Thai van A.dam.

, 13-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd heerlijk eten, authentiek thais,we bestellen hier meerdere keren per week. Erg jammer dat er nu een gratis salade geleverd wordt ipv. een zakje kroepoek. Die salade voegt weinig toe.

, 12-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoonlijk bestellen we hier graag. Afgelopen donderdag was helaas enorme tegenvaller. Bezorgtijd was twee uur zonder ons hiervan op de hoogte te brengen of excuses. Eten was grotendeels koud.

, 10-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten van pasoek is altijd prima en de bezorging laat ook niet te wensen over. Alleen is er in plaats van de viskoekjes sate geleverd en aan het verzoek om in plaats van rundvlees kip in een gerecht te verwerken is helaas niet voldaan. Dat is toch wel jammer

, 08-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles lief perfect!

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en snelle levering. Eten was weer heerlijk. De 'gratis' salade zat er helaas niet bij, maar dat kan een keer gebeuren.

, 03-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Over het algemeen zeer tevreden, maar deze keer viel de papaya salade erg tegen. Er zat nauwelijks papaya in! De rest was prima.

, 26-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik moet altijd bellen waar mijn bestelling blijft. Dat is jammer. Wachttijden bijna twee uur. Ik begrijp dat jullie het druk hebben want jullie eten is erg goed. Dus ik vergeef het jullie ieder keer weer. Blijf zo koken.

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was koud ...1 1/2 uur bezorgd na bestelling , 2 items vergeten die kwamen na 45 min alsnog (mihoen en rijst ) , dus gaan we niet meer doen ,jammer was eerder altijd in orde !

, 15-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk maar een indicatie voor de thuisberzorgtijd zou prettig zijn. Nu hebben we een uur gewacht en dat is helemaal niet erg als je dat maar van tevoren weet. Verder hebben nu voor de tweede keer via internet besteld maar de gratis kroepoek zit er nu voor de tweede keer niet bij. Toch slordig als het zo pontificaal op de bon staat.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon weer goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super wij gaan zeker vaker bestellen

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker eten.

, 04-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed, warm en snel is een kenmerk van Pasoek. Ben nog nooit ontevreden geweest als ik bij ze bestel....

, 30-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect, op tijd, lekker.

, 24-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zoals gebruikelijk erg lekker. Ook de bezorging voor een zondag avond was verrassend snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima! Lekker eten, goed warm, snel bezorgd!

, 02-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van te voren een tijd opgegeven om het eten te laten bezorgen, het was precies op tijd. De verschillende gerechten waren stuk voor stuk erg lekker.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tom ka kai was te zoet. Limoen schijfjes mogen wel meebezorgd worden. Hoofdgerechten waren allemaal oké, meer niet. Kroepoek waren twee zakjes van beloofd maar is maar 1 van bezorgd (voor de tweede keer dat dit is gebeurd overigens). Bezorging duurde ongeveer een uur en de bezorger had geen wisselgeld bij zich, ook al had ik aangegeven waarmee te betalen.

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer erg lekker, alleen alweer vergeten om spicy te maken, zoals verzocht bij "opmerkingen".

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gratis kroepoek wederom niet gekregen... verder lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was ondanks t mindere vlees was t goed op smaak en was keurig en netjes ingepakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er wordt geadverteerd bestelling boven de €20,- gratis kroepoek. Deze was nergens te vinden....wij hadden een bestelling van €67,-. Bovendien zat er in de gebakken rijst met garnalen slechts 4 garnalen en dit gerecht was zeer flauw van smaak. De eend was met rijst was oke maar niet dat je zegt die nemen wij de volgende keer.... En de krabkoekjes zo pittig dat t niet te eten was. Er stond maar 1 pepertje bij....kortom geen succes

, 13-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was erg goed zoals altijd. Bezorging was snel en keurig. De gratis kroepoek zat er helaas niet bij. Een schoonheidsfoutje zeg maar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was echt niet lekker. Bezorging duurde meer dan 1,5 uur, maar het was op een zondag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker vers eten met verschillende smaken, perfekt en voor herhaling vatbaar.

, 04-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed warm en lekker. Goed verpakt. We hoefden niet lang op de bezorging te wachten.

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd Super snel, service hoor! Lekkere rijst, mooie porties en erg verse groente. Aanbevelenswaardig

, 29-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was, zoals altijd, heerlijk vers, smaakvol em ontzettend lekker. Minpunt: Het eten werd na 1 uur en 3 kwartier, na bestelling, pas bezorgd. Ik begrijp dat het druk was, en hield rekening met een uur bezorgtijd, maar had het gewaardeerd als Pasoek ons op voorhand over de nog langere bezorgtijd had geïnformeerd.

, 24-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben 1 uur + 3 kwartier moeten wachten op onze bestelling...... dat is wel een beetje erg lang.

, 23-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, snel geleverd en ook nog eens tot aan de deur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er ontbrak iets van de bestelling bij bezorging, maar nadat ik daarover gebeld had, werd dit alsnog snel bezorgd. Goeie service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde ruim een uur voordat het eten bezorgd was, maar dit zijn we gewend (populaire tent). Wat wel echt minder was dat er geen witte rijst bij zat hoewel we maar voor 2 van de 4 maaltijden de witte rijst vervangen hadden voor mie en noodles. Kwaliteit van het eten is overigens top. Erg lekker!

, 20-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit van Pasoek is nogal wisselend, de ene keer is het eten geweldig de andere keer niet echt bijzonder. Dit keer was het eten ook nog lauw. De tijd tussen het bestellen en het bezorgen was te lang

, 13-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede porties, goede prijs, uitstekende bezorgservice !

, 07-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat eerst een feestmaal was is aan het downgraden. Andere kok? Ik weet het niet maar het wordt er niet beter op. Jammer! Wel veel potentie en nog altijd veel beter dan de gemiddelde bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 21-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mmmm

, 14-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten 10 - het eten was echt lekker Bezorging 1 - bestelling was verwisseld, we konden pas 1,5 uur later eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, alleen weer niet spicy zoals gevraagd bij "opmerkingen"

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb ruim een uur gewacht op bezorging het was heel druk , maar het eten is zoooo lekker!

, 03-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! En was snel bezorgd. Helemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker

, 01-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, alleen jammer dat men de "opmerkingen" niet leest. Had gevraagd om Spicy;-)

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super!

, 22-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was echt slecht. De vis met knoflook Veels te zout en echt donker en weinig smaak. Vis koeken voelden als rubber aan. De kipsate's waren Veels te droog en de zoetzure via was vlak en met weinig smaak. Kortom pasoek is erg achteruit gegaan we gaan daar niet meer bestellen.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en nette service. Eten was prima, redelijk grote porsie ook!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was niet zo lekker als de laatste keer. (minder smaak) Het vlees was taai en ik had bij "opmerkingen" gevraagd om beide gerechten pittig te maken(peper). Helaas heeft men dit (blijkbaar) niet gelezen. Verder ontbrak de gratis kroepoek. (Geen probleem;-))

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overal staat gratis kroepoek maar die krijg je er niet bij!! Ik had het weekmenu besteld kip in gele curry maar het was groente met hele taaie inktvis! De rest van de bestelling was ok maar we bestellen niet nog een keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tussen bestellen en levern zat vandaag 5 kwartier. Wij hadden de Pasoek Special besteld. Dat is de Keng Kra Rie Kai (Kipfilet in gele currysaus met aardappel en tomaten), maar wij kregen de Pad Kie Mau Ruom Mid thuis.... was wel lekker trouwens.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, prima bezorging en alles netjes verzorgd ontvangen.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vers en smaakvol. Zeer snel geleverd.

, 29-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker!!! :)

, 26-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wanneer we op school pauzeren tijdens de oudergesprekken, bestellen we graag bij Pasoek om met elkaar smakelijk te eten!

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten, stipte bezorging . Perfect dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles was zoals altijd netjes op tijd maar helaas eten was koud :(maar dat is voor de eerste

, 06-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is handig om ook bij online bestelling aan te geven wat de wachttijd is bij bezorging. Verder was alles uitstekend.

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tom Yam Kai was niet zo pittig als normaal. Loempia's waren goed. Nua Pad Kra pau was ook lekker.

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top tent ik eet hier 1x week van. Altijd snel bezorgd

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik zou niet weten wat u kunt verbeteren. Het eten is heerlijk, de bezorging is keurig en op tijd. Ik blijf graag bij jullie bestellen.

, 04-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk als altijd, Eten hier regelmatig! Ga zo door. Fijn dat er zoveel verschillende smaken en gerechten zijn, dank!

, 03-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heel lekker, maar de bezorging duurde bijna twee uur.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg jammie en ook snel bezorgd, dat voor een zaterdagavond!

, 16-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk echt origineel Thaise gerechten, top!

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en heerlijk

, 11-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij kennen Pasoek al lang en waren deze keer teleurgesteld. De gerechten waren veranderd. Zo was er bij rund met kokos, weinig kokos en de kip met cashew smaakte als bij de Chinees...... Jammer..... Een deuk in ons vertrouwen. Is er een andere kok? Niet doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten stipt op tijd bezorgd. Makkelijk via internet te bestellen en te betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was prima, alleen de loempia's waren al aardig afgekoeld. Verder prima

, 29-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , veel keus, gaan we zeker nog es doen

, 22-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was fantastisch. Thais eten was erg lekker. Bezorging was keurig op tijd

, 18-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, elke keer weer. Altijd vrij snel bezorgd ook. Goed Thais eten.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima site, alles kan heel makkelijk worden besteld. Keurige bevestiging per mail gekregen. Bestelling op tijd, eten heerlijk. Kortom perfect net als de vorige keren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Slechte service. Voor incomplete bezorging.

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker, maar niet erg warm meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste restaurant van Amsterdam

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Temperatuur was goed, binnen 30min bezorgd.

, 26-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk autentiek Thais. Ons favoriete bezorgadresje!

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim uur en een kwartier moeten wachten... is wel minder... goede en smaakvolle eten compenseerde dat dan weer wel!

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hij belde me omdat het te druk was dus ben ik bij pasoek mijn eten opgehaald

, 20-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben al jaren een vaste klant jullie. Lekker dichtbij in de buurt een avondje uiteten. Tot vandaag. Ik bestelde via de website eten, wat ik wel vaker doe, aangezien het hard regende en ik geen zin had om mijn huis uit te gaan. 50 minuten later werd ik gebeld ''Of ik in de buurt woon, en het eten ''even'' kon komen ophalen, anders zou het nog 1,5 uur duren, en het eten staat nu al klaar''. Ik zei dat ik dat even moest vragen aan mijn vriend, en dat ik terug zou bellen. De meneer aan de telefoon zei toen ''Nee hoor, ik wacht wel aan de lijn..'' Nou toen snel de deur uitgegaan om ons eten te halen, want wij hadden erg honger na zo lang te wachten. Wat ik raar vind is dat het eten al wordt klaargemaakt, terwijl het pas 1,5 uur later zou worden bezorgd. Dan komt het eten toch helemaal niet meer warm aan?! Dit vroeg ik ook aan de meneer die achter de toonbank stond, toen ik mijn eten haalde. Hij reageerde uiterst brutaal door te zeggen ''Het eten is nog warm HOOR, voel maar''. Waarop ik

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed

, 06-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima altijd goed

, 01-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.